Telefoni
06.03.2017 06:38

Deli z drugimi:

Share

Na cenejše telefone Pixel lahko kar pozabite!

Cenejših pametnih mobilnih telefonov družine Pixel ne bo!
Cenejših pametnih mobilnih telefonov družine Pixel ne bo!

Podjetje Google je konec lanskega leta predstavilo pametna mobilna telefona Pixel, ki so jih tako strokovnjaki kot mediji označili za zaleč najboljša pametna telefona na platformi Android. Poleg tega so strokovnjaki prepričani, da je Google Pixel edina omembe vredna blagovna znamka telefonov, ki temelji na osnovi operacijskega sistema Android. Zaradi tega so se konec lanskega leta na spletu pojavile govorice, da naj bi podjetje Google v začetku letošnjega leta ponudil v prodajo cenovno dostopnejšo alternativo telefonom družine Pixel.

Na žalost na trgu ne bomo ugledali cenovno dostopnejše alternative telefonom družine Pixel, kar je potrdil tudi višji podpredsednik podjetja Google Rick Osterloh. To pomeni, da bo podjetje Google sledilo poslovnemu modelu podjetja Apple in bo uporabnikom ponudilo v nakup le izdelke, ki ponujajo najboljše in ne bo v nobenem primeru prisegalo na kompromise. To pomeni, da bodo tudi bodoči pametni mobilni telefoni Google Pixel edina omembe vredna blagovna znamka telefonov, ki bo temeljila na osnovi sistema Android.

Višji podpredsednik podjetja Google Rick Osterloh pa je hkrati potrdil, da bodo kmalu ponudili v prodajo drugo generacijo pametnih mobilnih telefonov družine Pixel 2. Poleg pričakovano izboljšanih specifikacij strojne opreme se omenja še vodoodpornost. Upajmo tudi, da bo oblika telefonov lepša kot je to v primeru trenutne generacije, saj bi s tem zagotovo na svojo stran pridobil številne uporabnike, ki trenutno prisegajo na iPhone. Pri teh uporabnikih je namreč ključna oblika in funkcionalnosti, ki so na voljo.


Prijavi napako v članku