Tiskalniki in skenerji
Programska oprema
15.07.2022 11:34
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

MyQ je predstavil vgrajeni terminal s polnimi funkcijami za tiskalnike Epson

MyQ, neodvisni prodajalec programske opreme, je družini rešitev MyQ X dodal vgrajeni terminal s polnimi funkcijami za tiskalnike in multifunkcijske naprave Epson.

Nova združljivost aplikacije MyQ Embedded z napravami Epson, ki podpirajo Epson Open Platform (EOP), vključuje najnovejše funkcije, kot so napredno skeniranje, preproste funkcije, popolna personalizacija in varna mobilna avtentikacija.

MyQ X povečuje konkurenčnost naprav Epson

MyQ X, lanski nagrajenec BLI z nazivom »Izbor 2021 na področju programske opreme«, je ena izmed vodilnih rešitev za upravljanje tiskanja na trgu, ki podpira široko paleto prodajalcev večfunkcijskih tiskalnikov. Z združljivostjo z rešitvijo z MyQ je Epson postal del velike družine različnih proizvajalcev. Poleg tega edinstvene funkcije v MyQ uporabnikom Epsona omogočajo učinkovitejšo uporabo svojih naprav.

Glavne prednosti združljivosti z MyQ X

Okoljska ozaveščenost — Epson je predan razvoju trajnostnih izdelkov, ki skrbijo za okolje od zasnove do končnega izdelka. Njihove naprave, ki ne potrebujejo gretja in ne proizvajajo ozona ter se ponašajo z najmanjšo količino odpadkov, predstavljajo pomemben korak k dolgoročni trajnosti. Tu se Epsonova pot sreča z MyQjem. Funkcionalnosti v MyQ X so zasnovane za zmanjšanje okoljskega odtisa obdelave dokumentov. Po zaslugi posebnih uporabniških politik oziroma funkcij okoljske ozaveščenosti, se potrošni material ne uporablja po nepotrebnem.

Napredno skeniranje — MyQ X je opremljen z naprednimi delovnimi tokovi skeniranja, ki jih je mogoče integrirati v poslovne procese uporabnikov. Prilagodljiv gumb Easy Scan omogoča uporabnikom, da z enim klikom pošljejo skenirane datoteke v določen e-poštni predal, shrambo v oblaku ali mapo in datoteki dodajo dodatne parametre, kot so metapodatki. Optično prebrane dokumente je mogoče nadalje obdelati z mehanizmom za optično branje (OCR) in jih shraniti v formatu PDF, po katerem je mogoče iskati, ali jih obdelati z zunanjo aplikacijo OCR.

Varnost — Varnost uporabnikov je ena glavnih prednostnih nalog rešitev MyQ. MyQ X lahko zaklene nadzorno ploščo večfunkcijske naprave Epson z dvofaktorsko avtentikacijo, ki lahko vključuje prijavo z osebno izkaznico, geslom ali kodo PIN in dostopom do kode QR prek mobilne aplikacije MyQ X. Uporabniki tako varno poberejo svoje dokumente s tiskalnika. MyQ tudi varuje obdelane dokumente z vodnimi žigi ali varnimi opombami.

Hitra namestitev — Namestitev in nastavitve MyQ X v celotni floti tiskalnikov lahko izvedete na daljavo v nekaj korakih. Sistem poišče nove naprave v omrežju in jih samodejno poveže. Nato lahko IT skrbniki nastavijo naprave v skladu s pravilniki svoje organizacije.

Računovodstvo in poročanje — MyQ X ponuja podroben pregled nad delom uporabnikov z dokumenti, ki je namenjen nadzoru nad stroški tiskanja. Pregleden način obračunavanja, ki je lahko organiziran glede na stroškovne centre ali skupine, kvote in kredite, posamezne projekte in napredne možnosti poročanja, omogoča, da organizacije prilagodijo rešitev svojim posebnim računovodskim zahtevam.

Personalizacija — MyQ X Embedded Terminal je mogoče prilagoditi potrebam vsakega uporabnika ali oddelka in tako pospešiti obdelavo dokumentov z uporabo posebnega gumba, ki omogoča tiskanje/skeniranje z enim klikom. Organizacije lahko prilagodijo videz nadzornih plošč svojih večfunkcijskih naprav tako, da ustrezajo vizualni podobi njihovega podjetja.

Mobilnost in dostopnost — MyQ je opremljen z mobilnim odjemalcem MyQ X Mobile Client za mobilno tiskanje v pisarni ali zunaj nje ter varno avtentikacijo brez dotika na napravah za tiskanje, ki ne zahteva opremljenosti s čitalniki kartic. Spletni uporabniški vmesnik MyQ X ima tudi certifikat WCAG 2.1 AA, kar zagotavlja spletno dostopnost za uporabnike s specifičnimi potrebami in ga je mogoče vključiti v projekte, ki zahtevajo tovrstno optimizacijo.

MyQ in Epson

Dolgoročna trajnost je pomemben del poslanstva MyQ. Zato se je MyQ odločil za sodelovanje z Epsonom, ki slovi po svojem izrazitem okoljskem pristopu. Poleg tega Epsonova izboljšana združljivost z rešitvijo za tiskanje, ki je združljiva z več ponudniki, omogoča popolno ujemanje za velike namestitve z več različnimi blagovnimi znamkami.

Več na www.xenon-forte.si


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PRONET Kranj, d.o.o.

Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, Tel: 04 2 800 800
Današnja podjetja se soočajo z več izzivi kot kdaj koli prej. Ali veste, kaj povezuje vsa podjetja na svetu? Vsi se sprašujejo, kako najbolje pristopiti k delovnemu dnevu in kako ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več