Življenjski slog
16.04.2022 11:42

Deli z drugimi:

Share

Multifunkcijska 3D libela za vsakega mojstra

Skoraj vsako gospodinjstvo ima namenski prostor za hranjenje orodij. Pod osnovno opremo spadajo meter, izvijači, žeblji, vijaki, kladivo, akumulatorska orodja za vrtanje in vijačenje in druga orodja in materiali. Sedaj lahko zbirko orodij dopolnite z multifunkcijsko 3D lasersko libelo, ki jih lahko najdete na TEJ POVEZAVI za ugodnih 48,29 evrov.

Multifunkcijska 3D libela KKmoon: ključne značilnosti

Multifunkcijska 3D laserska libela ali vodna tehtnica z 12 laserskimi linijami, samonivelirnim sistemom, prilagodljivostjo in stabilnostjo poskrbi za izredno natančnost v vsaki situaciji ne glede na zahtevnost projekta.

Priložen je stenski nosilec, ki ga lahko enostavno pritrdite na talne ploščice, stenske nalepke in strope, z naklonom do 6 mm. Stenski nosilec ima 360° vrtljivo podlago in je opremljen z mehanizmom za prilagajanje nastavitev, zaradi česar lahko 3D libela hitro opravi svojo nalogo. S stojalom lahko nastavljate delovno višino stroja po vaših merah. 3D libela KKmoon je odporna na vodo in prah, kar pomeni, da jo lahko uporabljate zunaj ali v notranjih prostorih.

Multifunkcijska libela je opremljena s funkcijo samopreizkusne kalibracije, samodejno izravnavo ≤4°, če pa je kot večji od 4°, vas bo na to opozorila libela s piskom in slikovno signalizacijo. Na voljo je tudi aplikacija, s katero lahko nadzorujete delovanje libele. Slednjo lahko nadzorujete tudi z daljinskim upravljalnikom. Priložena je tudi škatla za lažje shranjevanje in prenašanje po delovnih prostorih.

Če potrebujete novo libelo, potem kliknite na TO POVEZAVO, preko katere vam spletni prodajalec Cafago libelo pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Libela Laser Level Multifunkcijska libela


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več