Telefoni
20.08.2019 06:39
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Motorola se vrača s super telefonom One Action!

Pametni mobilni telefon Motorola One Action je že navdušil mnoge.
Pametni mobilni telefon Motorola One Action je že navdušil mnoge.

Motorola se je na področje pametnih mobilnih telefonov vrnila s telefonom One Action, ki je takoj navdušila marsikatere poznavalce. Novost se od konkurence loči predvsem na račun zaslona, ki se lahko pobaha z razmerjem stranic 21 proti 9, ki uporabniku omogoča, da telefon brez težav drži v eni roki. Novost navdušuje tudi na račun treh fotoaparatov. Ti so opremljeni s slikovnim tipalom ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk s 117 stopinjskim kotom, glavnim slikovnim tipalom ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk in slikovnim tipalom za globino ločljivosti pet milijonov slikovnih točk.

Pametni mobilni telefon Motorola One Action navdušuje tudi na račun odlične strojne opreme. Ta je namreč opremljen z zaslonom s 16-centimetrskim oziroma 6,3-palčnim zaslonom ločljivosti 2.520 × 1.080 slikovnih točk, procesorjem Samsung Exynos 9609, štirimi gigabajti sistemskega pomninlnika in vgrajenim pomnilnikom s 128 gigabajti sistemskega pomnilnika. Za opravljanje spletnih konferenc in zajem sebkov pa je na voljo spletne kamere ločljivosti 12,6 milijonov slikovnih točk.

Dovolj dolgo avtonomijo delovanja pametnemu mobilnemu telefonu Motorola One Action zagotavlja baterija kapacitete 3.500 miliamper ur. Tu najdemo tudi sistem za hitro polnjenje baterije Turbo Charge zmogljivosti 10 vatov. Poleg tega novost ni pretirano draga, saj jo je na evropskem trgu mogoče kupiti že za okoli 290 evrov. Na voljo je tako bela kot modra različica.


Prijavi napako v članku