Telefoni
05.07.2013 07:47

Deli z drugimi:

Share

Motorola Moto X: Mobilnik, ki si ga bomo lahko oblikovali kar sami!

Vodilne ameriške časopisne hiše so objavile nadvse zanimiv oglas za prihajajoči pametni mobilni telefon Motorola Moto X, ki nakazuje, da bo ta na voljo z različno obarvanimi ohišji. Kupci novosti naj bi imeli celo možnost graviranja poljubnega napisa in izbire poljubne strojne opreme.
Pametni mobilni telefon Motorola Moto X obeta veliko!
Pametni mobilni telefon Motorola Moto X obeta veliko!

Govorice o novem pametnem mobilnem telefonu Moto X podjetja Motorola burijo duhove na svetovnem spletu že vse od aprila. Kot vse kaže bo novost vendarle kmalu ugledala luč sveta, saj se je v vseh večjih ameriških časopisih (New York Times, USA Today, The Washington Post in The Wall Street Journal) pojavil prvi oglas zanj. Iz reklamnega oglasa je razvidno, da bo pametni mobilni telefon Motorola Moto X v celo izdelan na ameriških tleh in da bo na voljo z različno obarvanimi ohišji. Kupci novosti bodo imeli celo možnost graviranja napisa, pri čemer ga bodo ameriški kupci prejeli le v nekaj dneh, saj bo izdelan v ZDA. Novi pametni mobilni telefon podjetja Motorola naj bi bilo mogoče kupiti celo v vseh večjih ameriških trgovskih verigah.

Strojna oprema osnovne različice pametnega mobilnega telefona Motorola Moto X naj bi obsegala visokoločljivi zaslon (po vsej verjetnosti ločljivosti 1.280 x 720 slikovnih točk), 2-jedrni procesor Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960 Pro frekvence 1,7 gigahercev, vgrajeno grafično kartico Adreno 320, sistemski pomnilnik kapacitete dveh gigabajtov in vgrajeni pomnilnik s 16 gigabajti prostora. Za zajem fotografij bo na voljo digitalni fotoaparat ločljivosti deset milijonov točk, za vrhunske spletne konference pa kamera ločljivosti dveh milijonov točk. Na spletu se sicer šušlja, da bo kupcem ponujena celo možno izbire vrste procesorja, količine vgrajenega sistemskega pomnilnika, prostora za shranjevanje podatkov in še mnogo več.

Če se bodo govorice o pametnem mobilnem telefonu Moto X udejanjile verjamemo, da bo novost šla v prodajo kot vroče žemljice. Motorola pa bo s tem ponovno pridobila vlogo vodilnega igralca na trgu mobilne telefonije.

Vas zanima več iz te teme?
Motorola telefoni

Prijavi napako v članku