Telefoni
30.07.2012 17:08

Deli z drugimi:

Share

Motorola DROID RAZR HD bo imela baterijo s kapaciteto 2.530 mAh

Motorolo RAZR MAXX odlikuje izjemna baterija.
Motorolo RAZR MAXX odlikuje izjemna baterija.

Številne uporabnike pametnih telefonov moti dejstvo, da njihove baterije po navadi ne omogočajo večdnevne uporabe naprave brez polnjenja. Nekateri se s tem dejstvom sprijaznijo, drugi pa nad baterijami venomer tarnajo. K sreči se tu in tam lahko najde tudi pametne telefone, ki ponujajo baterije z izjemnimi kapacitetami. Eden izmed tovrstnih pametnih telefonov je na primer Motorola RAZR MAXX z baterijo kapacite 3.300 miliampernih ur. Za primerjavo, Samsung Galaxy S III ter HTC One X premoreta baterijo kapacitete 2.100 oziroma 1.800 miliampernih ur.

Motorola pa bo na trg poslala še en pametni telefon, ki bo imel baterijo s precejšnjo kapaciteto. Gre za model DROID RAZR HD z baterijo kapacitete 2.530 miliampernih ur. Ta se sicer ne more primerjati s tisto iz modela RAZR MAXX, klju temu pa še vedno brez težav prekaša baterije trenutno najboljših pametnih telefonih na trgu.

O mobilniku DROID RAZR HD sicer vsega še ni znanega. Poleg kapacitete baterije se za zdaj ve le to, da bo njegov zaslon premogel ločljivost 720 x 1280, da bo imel kamero s 13 megapisli, LTE povezljivost ter da ne bo imel naloženega starejšega operacijskega sistema od Androida 4.0 Ice Cream Sandwich.

Vas zanima več iz te teme?
Motorola telefoni

Prijavi napako v članku