Digitalizacija
Poslovne rešitve
21.05.2022 08:18

Deli z drugimi:

Share

Mogočni in prilagodljivi mobilni terminal Urovo DT50 – tudi v Sloveniji

Potrebujete v skladišču, trgovini ali na terenu popolno kombinacijo hitrosti in zmogljivosti, da lahko delo vaših zaposlenih poteka nemoteno in najbolj optimalno? Tu je terminal Urovo DT50.

Terminal z izjemnimi funkcionalnostmi za učinkovito komunikacijo in prenos informacij

Urovo DT50 je eden tistih terminalov, ki se že lahko poveže v 5G omrežje, prav tako pa nima omejitev povezljivosti v druga omrežja – 4G, 3G in 2G, medtem ko 2,4GHz / 5GHz dvopasovni WiFi poveča hitrost prenosa podatkov za 100%. Bluetooth Low Energy BT 5.1 + BLE je še hitrejši in zanesljivejši pri prenosu podatkov. Glasovnimi klici z VoLTE HD pa prinašajo še boljšo komunikacijsko podporo.

Zaslon z visoko svetilnostjo in jasnostjo slike tudi na sončni svetlobi

Zahvaljujoč kompaktnemu in visoko občutljivemu zaslonu boste lahko upravljali terminal z vlažnimi prsti in z rokavicami. V dodatnih nastavitvah lahko vklopite tudi funkcionalnost za delo na neposredni sončni svetlobi, s katero bo vaš zaslon še bolj viden in slika in besedilo še bolj jasna.

Brezhibno branje katerekoli črtne kode

Urovo DT50 ima vgrajen 2D optični bralnik, ki lahko v trenutku prebere različne vrste črtnih kod – od standardnih črtnih kod do tistih visoke gostote, črtne kode na papirju in na zaslonu, brezhibne in poškodovane črtne kode ter običajne in bolj neobičajne črtne kode kot so DPM, Digimarc in Dotcode.

Zasnovan za trajnost v okolju izzivov

DT50 ima IP67 zaščito pred vdorom vode ali prahu. Z delovnim temperaturnim razponom od -20 do +60 stopinj Celzija je DT50 primeren za delo v skoraj vsakem okolju. Zahvaljujoč robustni mehanski zasnovi lahko preživi 1,5-metrske večkratne padce na betonska tla.

Hitro dostopna podpora in servis

Tudi najboljše naprave potrebujejo instalacijo programske opreme, menjavo baterije, vzdrževanje in včasih tudi popravilo, naj bo to garancijsko ali izven garancije. Podjetje Info-kod vam nudi servis znamke Urovo in podporo v poslovalnici v Ljubljani, rezervne dele pa imajo na zalogi na ravni skupine Info-kod, v Zagrebu.

Za več informacij o dobavljivosti in specifikacijah naprave se obrnite na podjetje Info-kod d.o.o.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več
Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več