Telefonija
18.01.2008 13:11
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mobitelova ugodnost za gluhe in naglušne

Družba Mobitel se v okviru družbeno odgovornega ravnanja skrbno posveča posameznikom s posebnimi potrebami. Tako je v posebni ponudbi za gluhe in naglušne slednjim za sporazumevanje v znakovnem jeziku omogočila ugodnost brezplačne videotelefonije v Mobitelovem omrežju. Novost je rezultat dolgoletnega dobrega sodelovanja družbe Mobitel z Zvezo društev gluhih in naglušnih Slovenije.

Mobitel kot družbeno odgovorno podjetje pozornost posveča tudi posameznikom s posebnimi potrebami, saj se zaveda pomena enakih možnosti vključenosti v sodobno družbo, ki jo močno zaznamujejo tehnološke in komunikacijske danosti.

V svojih prizadevanjih, da bi vsi posamezniki uspešno in enakopravno sodelovali v komunikacijskem procesu, že vrsto let, vse od leta 1999, zagotavlja ponudbo, oblikovano glede na potrebe posameznikov z okvaro sluha.

Mobitel je za gluhe in naglušne pripravil poseben naročniški paket, ki ponuja brezplačno videotelefonijo v Mobitelovem omrežju. Z njo lahko naročniki brezplačno komunicirajo v znakovnem jeziku. Poleg tega je posebej ugodna tudi cena SMS- in MMS-sporočanja, saj znaša le 0,01669 € za poslano sporočilo.

Družba Mobitel je pri pripravi ponudbe sodelovala z Zvezo društev gluhih in naglušnih Slovenije, nestrankarsko, nevladno, strokovno organizacijo, ki si prizadeva za enakopraven položaj in pravice gluhih in naglušnih. Mobitel je Zvezi že pred časom podaril 100 mobilnikov UMTS, dobro sodelovanje pa se obeta tudi v prihodnje.


Prijavi napako v članku