Telefoni
14.10.2010 14:48
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

OMNIA 7 prinaša zabavo

Pametni mobilni telefon Samsung OMNIA 7 navdušuje v vseh pogledih!
Pametni mobilni telefon Samsung OMNIA 7 navdušuje v vseh pogledih!

Microsoft je na barcelonskem sejmu Mobile World Congress uradno predstavil težko pričakovani mobilni operacijski sistem Windows Phone 7. Zato je bilo le še vprašanje časa, kdaj bo Samsung predstavil svoj prvi pametni mobilni telefon, opremljen z novim mobilnim sistemom podjetja iz Redmonda.

Vodilno podjetje na področju mobilne tehnologije je pripravilo mobilnik s prodajno oznako OMNIA 7. Ta je v prvi vrsti namenjen ljubiteljem zabave, ki uživajo v mobilnem življenjskem stilu. Novinec se namreč lahko pobaha s štiripalčnim oziroma desetcentimetrskim zaslonom na dotik, gigaherčnim procesorjem in digitalnim fotoaparatom ločljivosti pet milijonov točk.

Novi pametni mobilni telefon ponuja izjemno izkušnjo zabave in iger, in sicer preko aplikacij Microsoft Xbox LIVE in Zune. Novost je kot nalašč tudi za opravljanje konferenčnih klicev. S prostorskim zvokom in kakovostnim ter čistim zvokom glasu se lahko pogovarjamo s prijateljem ali vodimo konferenčni klic, kot da smo v istem prostoru z ljudmi na drugi strani slušalk.

Izjemen videz in kovinsko ohišje novega mobilnega telefona podjetja Samsung so pravi stilski pripomoček v vsakem okolju. Vzljubili bomo njegovo minimalistično zasnovo in čistost. Pametni mobilni telefon Samsung OMNIA 7 s prednameščenim mobilnim operacijskim sistemom Windows Phone 7 bo pri nas mogoče kupiti že v novembru. Njegova maloprodajna cena bo žal razkrita šele tik pred pričetkom prodaje.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku