Telefoni
21.10.2009 16:12

Deli z drugimi:

Share

Mobilnik in predvajalnik glasbe v popolni sinergiji

Mobilniku HiPhone F320 se bomo le stežka lahko uprli.
Mobilniku HiPhone F320 se bomo le stežka lahko uprli.

V kolikor prisegate na priljubljeni Applov prenosni predvajalnik glasbe iPod in nadvse obožujete kompaktne mobilnike, potem vam je napravica HiPhone F320 povsem pisana na kožo. Novinca namreč odlikujejo izjemno kakovostni vgrajeni predvajalnik glasbe mp3, modna oblika in številčnica postavljena v krog.

Novinec v ohišju, odpornem na padce in udarce, skriva štirifrekvenčni mobilni aparat GSM, kakovostni predvajalnik glasbenih in video datotek, sprejemnik radijskih postaj FM in brezžično povezavo Bluetooth. Za izris slik skrbi zaslon s 6,6-centimetrsko diagonalo in ločljivostjo 240 x 320 točk, medtem ko je za zajemanje nepozabnih trenutkov na voljo digitalni fotoaparat ločljivosti 1,3 milijonov točk.

Vgrajena baterija mobilnika HiPhone F320, ki meri le 100 x 49 x 7 milimetrov in tehta slabih 100 gramov, zagotavlja izjemno dolgo avtonomijo delovanja. Trenutno žal še ni znano, kdaj, kje in po kakšni maloprodajni ceni bo novinec naprodaj. Vsekakor pa ga na trgu ne gre pričakovati pred koncem leta.


Prijavi napako v članku