Računalništvo, telefonija
30.12.2019 20:00

Deli z drugimi:

Share

Mobilni telefon Wiko View3 Lite – ker življenje nikoli ne počiva

.. Pametni mobilni telefoni so polni napredne tehnologije, imajo vedno več kamer in so vedno bolj zmogljivi. Telefon Wiko View3 Lite pa vso zgodbo dviguje na novo raven ..
Mobilni telefon Wiko View3 Lite - ker življenje nikoli ne počiva
Mobilni telefon Wiko View3 Lite - ker življenje nikoli ne počiva

Dostopna napredna tehnologija je danes zelo priljubljena. Pri tem seveda ne moremo mimo verjetno najbolj pomembnega kosa uporabne elektronike – mobilnega telefona. Večja kakovost, več prostora, boljše specifikacije, praviloma višja cena, a ni vedno tako.

Velik zaslon – odlična uporabniška izkušnja

Wiko predstavlja pametni mobilni telefon View3 Lite. Na 6,09 palca oziroma 15,5 centimetra velikem zaslonu v razmerju stranic 19:9 boste zagotovo lahko uživali v vseh vsebinah, ki vas bodo zanimate. Velik zaslon z manjšo zarezo bo omogočal kar najboljšo uporabniško izkušnjo. Idealen je za igranje iger, gledanje videoposnetkov, branje in brskanje.

View3 Lite se ponaša s čudovitim dizajnom, omislite pa si ga lahko v treh barvah, in sicer nočno modri, rožnato zlati in povsem novi umetniški bleen barvi. Prepustite se eleganci s sijočim ohišjem. Vaš telefon bo lahko tudi vaš modni dodatek.

Baterija, ki traja

Zmogljiva baterija s 4000 mAh vas nikoli ne bo pustila na cedilu in bo ob normalni uporabi zdržala tudi do dva dni. Seveda pa se ta čas lahko od uporabnika do uporabnika zelo razlikuje.

Da bi lahko v celoti uživali in izkoristili telefon, se View3 Lite lahko pohvali z 32 GB prostora v pomnilniku. Če vzamemo povprečne velikosti datotek, boste nanj lahko shranili približno 4000 fotografij, 50 epizod vaših najljubših serij, 300 glasbenih albumov in 140 iger.

Opremljen je s procesorjem Octa-Core, njegovo zasnovo Cortex-A55 pa podpira 2 GB RAM-a za enostavno in gladko preklapljanje z ene aplikacije na drugo ter igranje iger brez prekinjanja.

Postali boste pravi fotograf

Telefon je opremljen z dvojnim fotoaparatom na zadnji strani ohišja. Njegov glavni senzor 13 MP zajema podrobne in svetle slike v vseh okoliščinah. Če želite narediti umetniški portret, uporabite lečo 2 MP, ki prinaša podatke o globini polja. Zamegljeno ozadje vsaki fotografiji doda tisto nekaj, kar od odlične fotografije pričakujemo. Prepričajte se sami.

Pametni mobilni telefon View3 Lite je opremljen s tehnologijo prepoznave obraza samo z enim pogledom. Uporaba bo hitrejša in bolj varna brez nadležnega tipkanja gesel.

Uporabni dodatki

Za telefon Wiko View3 Lite si lahko omislite interaktivno pametno torbico s pametnim minimalističnim okencem. S trdim okvirjem vaš telefon varuje pred vsakodnevnimi poškodbami. Odsevni predel zagotavlja boljšo vidljivost ponoči in je obenem videti trendovsko.

Če vam je bolj všeč tanek zaščitni okvir, z njim telefon zavarujte pred praskami in blažjimi udarci. Prozorna trda stran in prožen okvir nudita tudi optimalen oprijem.

Kogar pa skrbi, da bo imel po nekaj tednih uporabe ves popraskan zaslon, si lahko omisli ultra odporno potiskano kaljeno steklo, ki napravo varuje pred praskami. Sloj zaščite ohranja občutljivost zaslona na dotik s premazom proti prstnim odtisom, kar se v praksi izkaže za zelo uporabno. (P.R.)


Prijavi napako v članku