Telefoni
24.10.2013 14:45

Deli z drugimi:

Share

Minuto čez polnoč bo iPhone 5s že na voljo v Sloveniji!

V petek, minuto čez polnoč, bo Si.mobil kot prvi v Sloveniji največjim navdušencem ponudil omejene količine najbolj zaželenega in prodajanega telefona na svetovnem trgu v tem trenutku, iPhone 5s. Na voljo bo že od 1 evra dalje.
Minuto čez polnoč bo iPhone 5s že na voljo v Sloveniji!
Minuto čez polnoč bo iPhone 5s že na voljo v Sloveniji!

Zaradi postopne dobave bo na voljo omejena prva količina novega modela kultnega telefona. iPhone 5s 16 GB (v temno sivi in srebrni barvi) bodo prvi lahko kupili kupci v Ljubljani v petek, 25. oktobra 2013, saj se bo prodajni center na Prešernovi ulici odprl že minuto čez polnoč in ostal odprt do razprodaje zalog iPhone 5s. Na prodajnem mestu bo na voljo tudi cenejša različica, iPhone 5c v modri in beli barvi.

iPhone 5s in 5c bosta 25. oktobra v svoji ponudbi imela tudi prodajni center na Glavnem trgu v Mariboru in prodajni center v Novem mestu. Vrata bosta odprla ob 6h in zaprla ob 20h.

»Si.mobil nadaljuje dolgoletno uspešno sodelovanje z Applom in tokrat bomo novo različico iPhona mesec dni po predstavitvi javnosti tudi mi ponudili slovenskim uporabnikom. Poleg tega smo poskrbeli za najpomembnejše: znova smo vse sile vpeli v pripravo ugodne ponudbe za naše zveste uporabnike ob misli, da jim zagotovimo najboljše storitve ter pozorno pomoč naših prodajalcev,« pravi Eva Aljančič, direktorica marketinga in prodaje pri Si.mobilu.

»Apple iPhone 5s ponovno premika meje najboljše uporabniške izkušnje, ko pride do pametnih telefonov. Napreden in oblikovno dovršen telefon odlikujejo izjemno hiter vmesnik, zaslon Retina, možnost odklepa telefona s prstnim odtisom, izboljšana kamera z 8 milijoni točk, podpora tehnologije LTE in popolnoma prenovljen iOS7,« je povedal Lan Orthaber, odgovoren za naprave pri Si.mobilu.

Tako iPhone 5c kot 5c bosta pri Si.mobilu na voljo že od 1 evra naprej.

Ker je povpraševanje veliko, Si.mobil največje oboževalce vabi, da pridejo po svoj telefon v zgodnjih večernih urah na prodajno mesto v Ljubljani oz. v zgodnjih jutranjih urah na prodajni mesti v Mariboru in Novem mestu. Po prodaji obstoječih količin bo Si.mobil na teh treh prodajnih mestih ponudil možnost rezervacije želenega modela telefona tudi prek spleta, medtem ko so rezervacije za ostala prodajna mesta na voljo že danes.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
V podjetju SI SPLET d.o.o. se ukvarjajo s trženjem varnostnih in drugih rešitev na področju informacijskih tehnologij. V letu 2002 so pridobili ekskluzivno partnerstvo s podjetjem ... Več

MULTIMEDIJA STUDIO d.o.o.

Kraljeviča Marka ulica 19, 2000 Maribor, Tel: 02 228 26 69
Multimedija.net Podjetje Multimedija.net je na trgu izdelave spletnih strani in spletnih rešitev prisotno že od leta 2003. Na podlagi podrobne analize trga in vaše dejavnosti ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Plemljeva ulica 2, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več