Računalništvo, telefonija
14.05.2018 07:00

Deli z drugimi:

Share

Microsoftova NT konferenca vas lahko daleč

Microsoftova NT konferenca vas lahko daleč
Microsoftova NT konferenca vas lahko daleč

Zakaj ne smete manjkati na 23. NTK? Le še teden dni nas loči do do največjega tehnološko-poslovnega dogodka v Sloveniji, do Microsoftove NT konference. Predavatelji so pripravljeni, organizatorji tudi. Pa vi? Številni domači in tuji predavatelji bodo postregli z izbrano vsebino in demoti, NT konferenca pa ne prinaša le novosti in novih znanj. Predstavlja tudi odlično platformo za druženje, izmenjavo mnenj, sklepanje partnerstev in novih poznanstev. Mreženje in poslovne priložnosti lahko odprejo marsikatera vrata, poskrbljeno pa bo tudi za sprostitev ob pivu in dobri glasbi. Cel paket, torej. Res je, NT konference nikakor ne smete zamuditi. Pod program se letos podpisuje prodoren MVP strokovnjak Luka Manojlović, ki je prvo NT konferenco obiskal leta 2005.

Izbrana vsebina

Kot pravi programski vodja, nas čaka pestro vsebinsko dogajanje: »Letos se bomo na NTK posvečali varnosti, skladnosti – dan po zaključku NTK namreč stopi v veljavo uredba GDPR; Azure track bo namenjen vsem novostim in funkcionalnostim Microsoft oblačne platforme Azure, posebna celodnevna delavnica bo namenjena upravljanju z njo, govora bo o hibridnih rešitvah povezave »on-prem« infrastrukture z oblačnimi storitvami, prikazanih bo precej primerov dobrih praks, seveda pa ne bo manjkalo poglobljenih tehničnih predavanj, ki bodo zadovoljila tako sistemske administratorje, razvijalce, upravljavce podatkovnih baz …«. Poglejte si, kaj obljublja urnik dogodka, in vabljeni, da osvajanje vsebine prilagodite svojim potrebam.

Utrjevanje in pridobivanje (novega) znanja

Vas zanima posel ali tehnologija? Morda oboje? Dejstvo je, da eden brez drugega ne moreta uspevati. Digitalna transformacija se ne tiče samo poslovnih procesov, ampak tudi IT-ja kot komponente znotraj njih. IT strokovnjaki s poznavanjem posla lahko veliko doprinesejo k boljšemu delovanju podjetji v prihodnosti. Zato bodo udeleženci lahko spremljali tako tehnološki kot poslovni del s strani več kot 100 predavateljev in na več kot desetih poglobljenih seminarjih.

Priložnosti

Naj vas na Obalo pripelje mreženje ali pridobivanje novega znanja, morda se boste NT konferenci pridružili zaradi poslovnih priložnosti ali pa zaradi dobre zabave. Lansko leto je NT konferenco obiskalo več kot 2.200 udeležencev in tudi lotos jih pričakujemo vsaj toliko. Poskrbeli bomo, da bo na NT konferenci vsak našel tisto, kar želi in potrebuje. Inspiracija top predavatelja, izmenjava idej, osvajanje novosti, druženje ob pivu, srečanje starih znancev na večerni zabavi ali potrditev, da ste karierno na pravi poti. Prepustite se priložnostim NT konference. Tehnologija in posel pišeta uspešne zgodbe, ki navdihujejo in spodbujajo. Prisluhnite izbranim strokovnjakom in s svojim podjetjem tudi vi napišite uspešno zgodbo, ki bo navdušila druge in služila kot odlična študija primera. Ali pa sklenite posel. Ker pa zato potrebujete ustrezen teren, dobrodošli v NTK poslovno mrežo.


Druženje, sprostitev in zabava

Ker zna biti nabiranje novega znanja naporno, se boste s pivom lahko osvežili na dogodku Peer2Pir, v sredo pa se bomo odklopili v rock ritmih z novomeško glasbeno skupino Dan D. Na NT konferenci pa boste lahko zbirali tudi NTcoine in se v kotičku Geek Boutique potegovali za privlačne in uporabne nagrade.

Microsoftova NT konferenca že 23 let ponuja nekaj novega. Ujemite tradicijo, ki vas bo popeljala v prihodnost, opozorite nase in si tudi vi zagotovite svoje mesto med strokovnjaki.


Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MICROSOFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MICROSOFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Microsoft

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MICROSOFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

NOMISCOM, Simon Šebjanič s.p.

Kupšinci 31, 9000 Murska Sobota, Tel: 031 650 787

WLAN-SAT, Aleksander Marzidovšek s.p.

Krasna 5, 2319 Poljčane, Tel: 040 222 266
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več