Računalništvo, telefonija
24.05.2004 09:46

Deli z drugimi:

Share

Microsoft z izboljšanim Six Sigma pospeševalnikom

Microsoft je pripravil nov, izboljšan pospeševalnik Microsoft Office Solution Accelerator for Six Sigma, ki podjetjem omogoča zmanjševanje stroškov, izboljšanje procesov in skrajševanje časa, potrebnega za dokončanje projektov. Pospeševalnik, ki bo prihodnji teden brezplačno na voljo vsem Microsoftovim industrijskim partnerjem in uporabnikom, sedaj vključuje popolno podporo sistemu Microsoft Office System.

Pospeševalnik prinaša standardna orodja, podporo in strukturirane namestitvene metode, ki so ključne za uspešno sprejetje metodologije Six Sigma. Metodologijo je razvilo podjetje Motorola, uporablja pa jo vse več podjetij, saj omogoča izboljšanje poslovnih procesov, povečanje dobičkonosnosti in zadovoljstva kupcev. Istočasno pa metodologija zahteva obsežne spremembe v celotni organizaciji, kar pomeni, da je lahko njeno uveljavljanje kompleksna naloga, ki jo je težko vzpostaviti in upravljati.

Pospeševalnik, ki gradi na orodjih za upravljanje projektov, vključenih v platformo Microsoft Office Enterprise Project Management (EPM) – med drugim tudi v Microsoft Office Project Server 2003, Microsoft Office Project Professional 2003 in Microsoft Windows SharePoint Services – lahko uporabnikom pomaga pri zmanjševanju stroškov in tveganj. Ker gradi na znanih orodjih, olajša integracijo z mnogimi programi sistema Microsoft Office System ter s tem prispeva k večji udeležbi za večjo točnost, odgovornost in sprejetost.


Prijavi napako v članku