Računalništvo, telefonija
21.12.2020 09:45
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Microsoft Surface je prava izbira, vi pa izberite tistega, ki vam najbolj ustreza

Vsi, ki ste kdaj kupovali tablične, namizne ali prenosne računalnike z operacijskim sistemom Windows veste, da je na trgu tisoče modelov. Ste se že srečali z napravami Surface?
Surface je edina družina računalnikov, pri kateri sta tako strojna kot programska oprema istega proizvajalca.
Surface je edina družina računalnikov, pri kateri sta tako strojna kot programska oprema istega proizvajalca.

Microsoft Surface je družina vrhunskih naprav z operacijskim sistemom Windows 10 in zaslonom na dotik. Inovativne naprave imajo edinstveno zasnovo, ki prinaša številne prednosti pred konkurenco. Je edina družina računalnikov, pri kateri sta tako strojna kot programska oprema istega proizvajalca.

Edino vprašanje, ki še ostane je, kako izbrati napravo, ki bo pri uporabniku po nakupu izzvala val navdušenja? To je podobno, kot pri idelani klasični obleki, ki je sama po sebi videti odlično, ampak katera je prava za določeno osebo? Pojdimo lepo po vrsti.

Najmanjši in najlažji

Surface Go 2 je v družini Microsoft Surface najmanjša, najlažja in najcenejša naprava 2 v 1. Idealna je za študente in zaposlene, ki morajo imeti vedno pri roki prenosni računalnik ali tabico ter ga redno uporabljajo za pregledovanje elektronske pošte, brskanje po spletu in upravljanje z dokumenti.

Klasična eleganca

Surface Laptop Go je zelo podobna naprava zgoraj opisani Surface Go 2, le da gre tu za klasičen in eleganten prenosnik. Kdo pravi, da mora biti klasičen prenosni računalnik težak in drag? Gre za najlažji prenosnik Surface, ki ga poganja 10. Generacija procesorja Intel® Core™ in zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo za vsak dan.

Zmogljivi sodobni napravi

Microsoft Surface Pro 7 je naslednik prve Microsoftove naprave. Revolucioniral je področje informacijske tehnologije in dokazal, da ni treba sklepati kompromisov. Privoščite si zmogljivo in sodobno napravo, ki jo lahko uporabljate, kjerkoli že ste, pa naj bo to v pisarni, doma, v avtomobilu ali na letalu.

Ste že brali o računalnikih 2 v 1, ki temeljijo na ARM arhitekturi? Spoznajte Microsoft Surface Pro X – model, ki je bil ustvarjen za tiste, ki želijo vedno ostati v stiku z vsem svetom. Je idealna naprava za delavce na terenu, popotnike in vse, ki morajo ostati mobilni. Hkrati je Surface Pro X kot nalašč za tiste, ki potrebujejo drugo napravo in so doma ali na delovnem mestu vajeni uporabljati velik in zmogljiv računalnik.

Premijska klasika

Klasika je vedno v modi. Microsoft Surface Laptop 3 ima klasično zasnovo prenosnika, hkrati pa zagotavlja podporo za pisalo Surface Pen in zaslon na dotik. Tipkovnica in celotno območje za fdlani sta prekrita z luksuznim materialom, alkantaro, ki že na otip deluje premijsko. Na voljo je tudi možnost s kovino prekrite površine. Je najboljši primer sodobne klasike za tiste, ki cenijo stil.

Pravi prenosni stroj

Če zaradi produktivnosti razmišljate o namiznem računalniku, zaradi mobilnosti pa o prenosniku, je zdaj na voljo Microsoft Book 3, ki je najzmogljivejša mobilna naprava Surface doslej. Gre za vsestranski prenosni računalnik, zmogljivo tablico obenem. Skratka prenosni vsestranski “stroj” z več načini uporabe.

Zmogljiva naprava s fantastičnimi orodji in zaslonom

Potem je tu Microsoft Surface Studio 2, ki ga bodo cenili profesionalni ustvarjalci. Je najsodobnejša naprava “vse v enem” z zmogljivo grafiko, hitrim procesorjem, vsem znanimi orodji in osupljivim 28-palčnim zaslonom. Na voljo je Podpora za Surface Pen in Surface Dial. Poleg oblikovalcev jo imajo najraje inženirji in vsi ustvarjalci vsebin, ki potrebujejo zmogljivo napravo s fantastičnimi orodji in zaslonom.

Zaključimo lahko z mislijo: če v napravah iščemo popolnost, je tu družina Microsoft Surface. Vse kar je pomembno je to, da najdete parvo Surface napravo za svoje potrebe in jo preizkusite. Z Microsoft surface boste namreč dobili napravo, ki ji boste lahko zaupali. Če imate vse, kar potrebujete, ne sprejemajte kompromisov.

Več najdete TUKAJ.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Genis svojim partnerjem zagotavlja vrhunske storitve in informacijske rešitve za podporo pri optimizaciji poslovanja ter uvajanju novih poslovnih in vodstvenih modelov. Danes je podjetje ... Več
Zlati partner

VERACOMP d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 50
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več
Zlati partner

TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana, Tel: 01 234 10 00
V skladu s svetovni trendi skupaj s hčerinskimi družbami doma in v tujini deluje kot enovita gospodarska Skupina Telekom Slovenije. Fiksno-mobilna konvergenca je imperativ časa. ... Več
Zlati partner

ISKRATEL d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Iskratel vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več