Operacijski sistemi
29.05.2021 06:11
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Microsoft Edge postal najhitrejši brskalnik za Windows 10

Novi Microsoft Edge vas bo zagotovo navdušil!
Novi Microsoft Edge vas bo zagotovo navdušil!

Uporabniki operacijskega sistema Windows 10 obožujejo spletni brskalnik Edge s pogonom Chromium. Ta ja namreč iz dneva v dan bolj priljubljen, kar ne preseneča, saj je najnovejši Microsoftov spletni brskalnik hiter, povsem zanesljiv in varen. Poleg tega je neprestano deležen raznovrstnih izboljšav.

Spletni brskalnik Microsoft Edge različica 91 pa bo nekaj posebnega. Ta namreč prinaša neverjetne izboljšave tako na področju porabe pomnilnika kot zmogljivosti. Novost namreč porabi kar 82 odstotkov manj sistemskega pomnilnika v primerjavi s prejšnjo različico. Poleg tega prinaša še 41 odstotno večjo zmogljivost, kar pomeni, da je deskanje po spletu z novostjo nadvse prijetno.

Vsi uporabniki operacijskih sistemov Windows 10 bodo novo različico operacijskega sistema Windows 10 prejeli najkasneje do prve polovice junija. Različico vašega spletnega brskalnika lahko preverite tudi sami. Za to zadošča, da kliknete na tri pikice zgoraj desno, izberete »Help and Feedback« ter »About Microsoft Edge«. Če je nova različica že na voljo za vas, lahko v tem oknu opravite tudi posodobitev.


Prijavi napako v članku