Paketi in akcije
02.10.2013 13:30

Deli z drugimi:

Share

Mi1ijon € za razvoj slovenskega podjetništva!

Si.mobil razume, da je poslovni svet poln izzivov, zato je pripravil ponudbo, s katero podpira razvoj podjetništva v Sloveniji in pomaga ustvarjati nove poslovne priložnosti. Slovenska podjetja lahko izkoristijo Si.mobilov sklad, vreden kar milijon evrov v obliki subvencije na izbrane storitve, in si tako omogočijo še učinkovitejše in uspešnejše poslovanje.
Si.mobil bo slovenskim podjetjem subvencioniral poslovne storitve.
Si.mobil bo slovenskim podjetjem subvencioniral poslovne storitve.

Si.mobil še naprej sledi svojemu poslanstvu, skrbi za razvoj podjetništva v Sloveniji, in tako je za poslovne uporabnike pripravil izjemno ponudbo – Si.mobilov sklad, vreden kar milijon evrov. S skladom bo Si.mobil slovenskim podjetjem subvencioniral izbrane poslovne storitve v vrednosti do 2.000 evrov in jim tako omogočil še učinkovitejše poslovanje. Podjetja se lahko odločijo za različne storitve: za mobilno in fiksno telefonijo, mobilni in fiksni internet in poslovne rešitve. Storitve, ki so primerne za njihov posel, lahko podjetja kombinirajo poljubno, izberejo pa jih sama ali s pomočjo Si.mobilovih poslovnih svetovalcev.

Podjetje je upravičeno do subvencije ne glede na to ali se odloči za vezavo z enim od odličnih telefonov ali tablic iz Si.mobilove ponudbe ali ne. Tokrat lahko namreč podjetje storitve preizkusi brez kakršnikoli dodatnih pogodbenih obveznosti.

Podjetja si subvencijo za izbrane poslovne storitve lahko zagotovijo tako, da do 30. 11. pokličejo na 040 40 40 10 ali obiščejo spletno stran www.simobil.si/milijon, kjer bodo našla tudi nekaj predlogov, kako izkoristiti sredstva sklada.


Prijavi napako v članku