Računalništvo, telefonija
27.01.2005 09:14

Deli z drugimi:

Share

Marketinški nasveti IBM-ovega marketinškega svetovalca

Največji slovenski spletni trgovec Gambit Trade je v začetku januarja 2005 ekskluzivno v e-knjižni ediciji izdal slovenski prevod knjige ene največjih svetovnih marketinških avtoritet za trženje izdelkov in storitev visokih tehnologij, Keitha Batesa.

Gambit Trade se je z izdajo svoje prve e-knjige z naslovom “Nihče ne kupuje od neznancev” pridružil slovenskim pionirjem e-knjižnega založništva. Knjiga, ki jo je napisal ameriški marketinški strokovnjak Keith Bates, bo tako ena izmed redkih v Sloveniji, ki bo izdana ekskluzivno v elektronski obliki. Je tovrstno založništvo še ena nevarnost za že skoraj ogrožene tradicionalne knjižne založnike, ki se pri nas povečini ne odločajo za e-knjižne izdaje?

Referenčni seznam in Batesove zgodbe uspeha sežejo vse od doseganja 8 milijard dolarjev prodaje za IBM, povečanje prodaje na 60 milijonov dolarjev za podjetje JD Edwards in do trženja podjetja Uniq Computer, ki je trgu predstavilo enega največjih konkurentov Microsoftovemu operacijskemu sistemu Windows, operacijski sistem UNIX.

Nihče ne kupuje od neznancev! je e-knjiga o marketinških rešitvah, lekcijah in dogodkih, ki se skrivajo za temi in še mnogimi drugimi uspehi.


Prijavi napako v članku