Računalništvo, telefonija
25.11.2021 13:16
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mariah Carey je dobila konkurenco. Je to res najlepša božična pesem?

Pri podjetju ANNI so se že popolnoma praznični.
Pri podjetju ANNI so se že popolnoma praznični.

Božične pesmi so nikoli dokončana zgodba in vsako leto burijo duhove. So ena izmed stvari, ki jih ljubiš ali sovražiš.

Se sprašujete, kako ta tema sodi v Računalniške novice? »Krivo« je podjetje ANNI, ki prodaja računalniško opremo, nudi napredne IT rešitve, reši vaše podatke, ko jih izgubite, ima računalniški servis. Skratka – na IT področju poskrbi, da vse »štima«. Zdaj je poskrbelo še za super glasbeno podlago, ki jo boste prepevali in nanjo plesali še vsaj ves mesec. Pozabite na božično pesem, ki jo prepeva Mariah Carey, na Coca-Colo in podobne božične asociacije.

V predprazničnem času so si v podjetju ANNI torej omislili božično pesem. Ali je to najlepša božična pesem? Najbolje, da ji kar prisluhnete. Moramo priznati, da gre v uho in si jo že prepevamo po pisarnah.

Zdaj, ko so poskrbeli za zabavo, pa še k prazničnemu obdarovanju in popustom. Letos so se namreč odločili, da bodo posebej radodarni.

Obdarovanje in popusti izdelkov za domačo rabo, za v pisarno in za gamerje

V podjetju ANNI so letos prehiteli vse dobre može in decembrsko evforijo. Izdali so tradicionalni novoletni katalog, ki ga lahko prelistate TUKAJ. Zagotavljamo vam, da ne morete imeti toliko želja, kot vam jih lahko izpolni ANNI. V katalogu so prenosni in namizni računalniki, monitorji, mrežna oprema ter ostali računalniški dodatki, ki bodo zadovoljili tako domače in poslovne uporabnike, ki bi radi posodobili svoje delovno okolje, kot tudi  gamerje.

S klikom na sliko prelistaj katalog

Čokolada? Ja, hvala!

Pri ANNI se radi sladkajo, in ker bi to radi prenesli tudi v vaše domove, vsakemu kupcu priložijo sladko presenečenje – čokolado Milka.

Kot da presenečenj in daril ne bi bilo dovolj, so pripravili tudi nagradno igro. Kaj morate storiti, da se boste potegovali za glavno nagrado – gaming stol? Odgovoriti morate na preprosto nagradno vprašanje na povezavi. Saj veste, kako je s tem: če loto lističa ne vplačate, ne morate računati na sedmico.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

Digital.si, Mojca Petan s.p.

Rašica 31a, 1315 Velike Lašče, Tel: 070 175 175
Spletna prisotnost podjetja ne glede na panogo lahko močno vpliva na uspeh in razvoj. V današnjem času se nekatera podjetja še vedno ne zavedajo, da večina strank pred nakupom ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več