Tiskalniki in skenerji
27.09.2021 07:19
Posodobljeno 4 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Majhne naprave, ki imajo vse, kar imajo veliki

Večnamenske naprave in optični skenerji so obvezna oprema vsake pisarne. Vse, kar iščemo, je velik izkoristek naprav, ugodno vzdrževanje in najboljša kakovost.

Pri izbiri prave naprave za pisarno se hitro znajdemo v položaju, ko se med množico ponudb izgubimo. Zagotovo pa bomo največ pridobili s preizkušenimi proizvajalci, ki že leta zagotavljajo vrhunsko in preizkušeno kakovost po konkurenčnih cenah.

Večnamenska naprava, ki ima vse, kar potrebujete

Nekateri vse potrebe po tiskanju, kopiranju in skeniranju zadovoljijo z večnamensko napravo. V manjših pisarnah je pomembno tudi, da naprava ne zavzame preveč prostora, zaželeni pa so še nizki skupni stroški lastništva in majhen vpliv na okolje. Skupni imenovalec naštetega je večnamenska naprava A4 RIPS Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF Series.

Kaj vse te številke pomenijo v praksi? Najprej lahko izpostavimo manj pogosto naročanje potrošnega materiala zaradi velikega izkoristka črnila. Ker ima brizgalna tehnologija tiskanja manj nadomestnih delov, bodo nižji tudi stroški servisiranja in posegov.

Z enim polnjenjem črnilo natisne do 50.000 črno-belih in 20.000 barvnih strani. Na izpis prve strani iz načina pripravljenosti boste čakali le 4,8 sekunde za črno-belo tiskanje in 5,3 sekunde za barvno. V praksi to pomeni skoraj nič čakanja. V eni minuti boste lahko natisnili do 24 strani, največja zmogljivost predala za papir pa je 1.330 listov, tako da ga ne boste odpirali prav pogosto. Če niste vsakodnevni uporabnik, se lahko zgodi, da boste nanj pozabili – v najboljšem pomenu besede.

Tudi optični bralnik se izkaže odlično, saj zmore prebrati 60 slik na sekundo.

Naprava je združljiva z velikim naborom rešitev. S strežniškim orodjem Epson Print Admin lahko izboljšate storilnost in spremljate uporabo tiskanja. Z Epson Device Admin nadzirajte, analizirajte in upravljajte tiskalnike v podjetju. S programsko opremo Document Capture Pro pa upravljajte napredne funkcije optičnega branja.

Poleg vsega naštetega, Epsonova brizgalna tehnologija ne zahteva toplote in pomaga omejiti vpliv tiskanja na okolje. Je nizkoenergijska rešitev, ki zahteva manj potrošnega materiala. Prav tako ni prahu tonerja in izpustov okoljskih plinov. Zato so Epsonove naprave zmagovalna kombinacija in so s široko izbiro rešitev za nemoten potek dela vedno prava izbira za podjetja.

Hitri optični bralnik formata A3

Če potrebujete hitri optični bralnik dokumentov formata A3, je tu Epson WorkForce DS-32000. Postal bo vaš najboljši sodelavec, saj je pripravljen za velike obremenitve, prebere do 90 strani na minuto in se nikoli ne pritožuje. Kos bo še tako različnim okoljem, zato vas ne bo zlahka pustil na cedilu. Vgrajena napredna tehnologija omogoča, da brez težav optično prebere do 40.000 strani dnevno – kar impresivna številka!

Vgrajena ima tipala, ki preprečujejo poškodbe papirja, kar je lahko pri pomembnih dokumentih ključno. Poleg tega premore ultrazvočna tipala, ki poskrbijo, da so optično prebrani prav vsi dokumenti in vam nikoli več noben izmed njih ne bo »ušel«.

Dodatno vam bo olajšal delo samodejni podajalnik dokumentov: optično berite potne liste, hranilne knjižice, osebne izkaznice in dokumente velikega formata. V pomoč vam bo tudi pregleden zaslon na dotik, ki lahko prikaže vnaprej določena opravila, izpostavi zahteve glede čiščenja, vzdrževanja in podobno.

Optičnemu bralniku DS-32000 je priložena programska oprema Document Capture Pro 3.0 z že vgrajeno funkcijo za optično prepoznavanje znakov, ki poskrbi za ostre in jasne slike. Preprosto vključitev v večino sistemov za upravljanje dokumentov omogoča tudi velika izbira gonilnikov, med drugim TWAIN, ISIS, WIA, SANE in ICA.

Pa še posebnost: DS-32000 ima edinstveno prilagodljivo zasnovo ogrodja (običajno, vodoravno ali kompaktno), ki strankam omogoča izbiro najboljšega fizičnega položaja za njihove potrebe. Ko je v kompaktnem položaju, ga lahko preprosto zložite in shranite.

Več najdete na www.epson.si. (P.R.)

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več