Računalništvo, telefonija
Namizni računalniki
Tipkovnice in miške
Dodatki za računalnike
25.05.2022 07:10
Posodobljeno 4 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sodobna visoko kakovostna tehnologija, pakirana v industrijski slog

Digitalna preobrazba je bistveno vplivala na spremembo trendov v vsakdanjem poslovanju in obnašanju, zato so se s tem spremenili tudi trendi v svetu ureditve delovnega okolja. Visoka stopnja računalniške pismenosti je postala temeljna sestavina vsakega kakovostnega in konkurenčnega življenjepisa, zaradi česa so se ure, preživete pred računalnikom, občutno podaljšale.

Ne glede na to, ali računalnik uporabljamo v poslovne namene ali v prostem času, je danes nepogrešljiv delovni pripomoček, ob katerem je vedno priporočljivo imeti tudi ustrezno računalniško opremo, ki lahko prinese pravo olajšanje pri vsakodnevnih dejavnostih s spletno povezavo ali brez nje.

Izkušnje z delovanjem in igranjem na višji ravni

Da računalniški dodatki niso nujno monotoni in omejujoči, pričajo novi primerki tipkovnic, ki prihajajo iz delavnice Logitech G. Mehanične tipkovnice G413 SE so vrhunski spoj prefinjenega oblikovanja in inovativne igričarske tehnologije, ki so na voljo po dostopnih cenah. Te skrbno domišljene tipkovnice so spravljene v močno in trpežno ohišje iz brušenega črnega aluminija z belo LED osvetlitvijo – rezultat je minimalistična oblika, ki se ujema z vsakim interjerjem, neodvisno od sloga ureditve.

Retro občutek pod prsti

Se spominjate starih, hrupnih pisalnih strojev? Nekoč so bili nepogrešljiv del opreme v vsaki pisarni ali uredništvu, v katerih je vsak dan odmevala melodija živahnega tipkanja na te mehanične naprave. Danes, nekaj desetletij pozneje, pa si je produktivno delovno mesto nemogoče predstavljati brez sodobne računalniške tipkovnice, ki nudi prijetno izkušnjo tipkanja.

Mehanični igričarski tipkovnici Logitech G413 SE in G413 TKL SE pod prsti prinašata tudi pridih retro videza. Ti tipkovnici imata namreč taktilna mehanična stikala, ki oživljajo občutek tipkanja na pisalnem stroju, a so ojačana z izjemno zmogljivimi PBT pokrovčki za tipke, odpornimi proti toploti in obrabi. Poleg tega tipkovnice iz serije G413 SE omogočajo registracijo pritiska tudi do šestih tipk hkrati, kar resnim igralcem pomaga izvesti določene napredne poteze in izboljšati izvedbo ter s tem premakniti lastne meje.

En model – dve različici

Tipkovnici sta na voljo v dveh različicah – G413 SE v polni velikosti, ki vključuje številčnico, in G413 TKL SE v izvedbi tenkeyless, torej brez numeričnega dela, ki omogoča širši razpon gibanja miške. Tipkovnice G413 SE, zasnovane za natančno in brezkompromisno izvedbo na dosegu roke, prinašajo novo razsežnost igranja in tipkanja.

Ne glede na to, ali ste ljubitelj retro sloga in mehanske vibre pod prsti ali pa iščete vrhunsko napredno tehnologijo, s katero boste igralno izkušnjo dvignili na višjo raven, prinašajo tipkovnice serije G413 SE v vaš delovni prostor popolno kombinacijo elegance in minimalizma.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več
Zlati partner

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Karierni portal Optius.com Optius.com je eden izmed večjih karierno zaposlitvenih portalov v Sloveniji. Že enajsto leto ga upravlja in sooblikuje strokovna ekipa, katere poslanstvo ... Več
Bronasti partner

3BM d.o.o.

Cesta železarjev 7a, 4270 Jesenice, Tel: 04 583 64 44
Tehnološke servisne delavnice so bile v zadnjem letu eden izmed stebrov, ki so omogočali, da je lahko tehnologija poskrbela za karseda normalen potek življenja. Poraba in povpraševanje ... Več