Telefoni
14.04.2013 08:54
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

LG napada z mobilnikom Optimus F7

Pametni mobilni telefon LG Optimus F7 je pisan na kožo tistim uporabnikom, ki želijo zmogljiv in vsestransko uporaben aparat, a zanj niso pripravljeni odšteti gore denarja. Mobilnik srednjega cenovnega razreda naj bi prodajne police trgovin ugledal še pred poletjem.
Pametni mobilni telefon LG Optimus F7 ponuja odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo!
Pametni mobilni telefon LG Optimus F7 ponuja odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo!

Na svetovnem spletu se je pojavila prva fotografija novega pametnega mobilnega telefona podjetja LG Electronics, ki bo pisan na kožo tistim uporabnikom, ki želijo zmogljiv in vsestransko uporaben aparat, a zanj niso pripravljeni odšteti gore denarja. Pametni mobilnik LG Optimus F7 sodi v srednji cenovni razred in je opremljen z dovolj zmogljivo strojno opremo, da bomo lahko z njim brez težav opravljali vsakodnevna opravila. Inženirji podjetja LG so ga namreč opremili z 2-jedrnim procesorjem frekvence 1,5 gigaherca, dvema gigabajtoma sistemskega pomnilnika in digitalnim fotoaparatom ločljivosti osem milijonov slikovnih točk.

Pametni mobilni telefon LG Optimus F7 za prikazovanje slik uporablja 4,7-palčni (11,9-centimetrski) zaslon True HD IPS ločljivosti 1.280 x 720 slikovnih točk (format 720p), za hitro povezovanje v mobilna omrežja pa je na voljo povezava 4G/LTE. Na njem je nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.1.2 Jelly Bean in bogata paleta prilagojene oziroma namenske programske opreme, ki nam bo precej olajšala vsakodnevna opravila. Pametni mobilni telefon LG Optimus F7 naj bi prodajne police trgovin ugledal še pred poletjem.


Prijavi napako v članku