Telefonija
12.02.2008 12:11
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

LG-KT610

LG je na sejmu mobilne telefonije Mobile World Congress, ki te dni poteka v španski Barceloni, predstavil nov vsestranski mobilnik LG-KT610. V črno barvno kombinacijo odet novinec je po obliki podoben čokoladni tablici, v svoji notranjosti pa skriva skupek sodobnih tehnologij. Največja odlika je brez dvoma 6,1 cm-ski preklopni LCD-zaslon, pod katerega so inženirji vgradili QWERTY-tipkovnico. LG-KT610 temelji na platformi S60, poganja pa ga Symbian OS različice 9.2, zato se lahko njegovi uporabniki nadejajo bogatih multimedijskih vsebin in aplikacij, ne manjka pa niti GPS-navigacija.

Elegantni LG-KT610 je opremljen tudi s tehnologijo HSDPA, ki mu omogoča hitre brezžične prenose – do 3.6 Mbps. Poslovneži bodo najbolj veseli polne QWERTY-tipkovnice ter naprednega sistema za delo z elektronsko pošto, s katerima postane e-komuniciranje na tem mobilniku nadvse enostavno opravilo.

Operacijski sistem Symbian skrbi za nizko porabo energije in dolgo avtonomijo naprave, obenem pa nudi visok nivo varnosti, ki je še posebej cenjen s strani profesionalnih uporabnikov. “LG-jevo partnerstvo s Symbianom je izjemnega pomena, saj lahko skupaj zahtevnim uporabnikom ponudimo vse tisto, kar sami pričakujejo od pametnih mobilnikov,” je ob tej priložnosti povedal JJ Lee, vodja ekipe za razvoj novega poslovanja in izvršni podpredsednik družbe LG Electronics Mobile Communications.

LG svojo najnovejšo ponudbo mobilnih telefonov in dodatne opreme predstavlja v okviru sejma Mobile World Congress na barcelonskem sejmišču v hali 8.


Prijavi napako v članku