Strojna oprema
22.04.2007 12:23

Deli z drugimi:

Share

Lexmarkovi barvni laserji nagrajeni

Priznana računalniška revija PC World je na svojem preizkusu barvnih laserskih tiskalnikov Lexmarkovi rešitvi C500n in C530dn umestila med najboljšo peterico na lestvici najboljših 10 modelov. Tiskalnika sta si visoko uvrstitev prislužila z odlično kakovostjo izpisa, hitrostjo delovanja in ugodno ceno.

“Lexmarkova serija barvnih laserskih tiskalnikov nudi visoko kakovost ter zanesljivo delovanje, kar sta elementa, ki ju majhna in srednje velika podjetja iščejo med tovrstnimi izdelki,” je povedal Paul Rooke, Lexmarkov podpredsednik in vodja oddelka tiskalnikov in storitev. “S priznanjem, ki so nam ga podelili pri PC World, smo zelo zadovoljni.”

Z izpisom do 31 črno-belih ter 8 barvnih strani ter zelo ugodno ceno lahko Lexmark C500n služi kot osrednji tiskalnik vsem uporabnikom, ki sicer potrebujejo tisk v barvah, a obenem tiskajo večje količine črno-belih dokumentov. Ker gre za mrežni tiskalnik, ga lahko hkrati uporablja več uporabnikov, kar še dodatno zniža stroške uporabe.

“Lexmark C500n tiska hitro in kakovostno. Tudi njegova cena je ugodna,” sporoča Danny Allen iz PC World. “Kakovost izpisa na našem preizkusu je bila naravnost odlična.”

Lexmark C530dn zmore natisniti dokumente v barvah in do 22 barvnih strani v minuti ter prav tako do 24 črno-belih strani v minuti. Ker je tiskalnik že v osnovi opremljen z enoto za obojestranski tisk ter omrežnim priključkom je kot nalašč za manjša in srednje velika pisarniška okolja.

“Ugodna cena in dobre zmogljivosti naredijo Lexmarka C530dn za izjemno privlačen barvni tiskalnik, še posebej, če potrebujete obojestranski izpis dokumentov,” so ugotovili pri PC World. “Lexmark C530dn je tako odličen pripomoček za mala in srednje velika pisarniška okolja, saj bo uporabnike razvajal z zelo kakovostnim izpisom ter obenem, zahvaljujoč modulu za obojestransko tiskanje, varčeval s papirjem.”


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več