Računalništvo, telefonija
04.02.2009 14:07

Deli z drugimi:

Share

Lexmark in Dell krepita sodelovanje

Podjetji Lexmark in Dell sta sklenili večletno sodelovanje na področju razvoja, proizvodnje in prodaje laserskih in brizgalnih tiskalnikov. Zahvaljujoč sinergijskim učinkom partnerstva bosta podjetji nudili večje število novih tiskalniških rešitev, namenjenih delovnim skupinam in majhnim podjetjem ter izdelke tiskanje na domu. Lastnosti in zmogljivosti tiskalnikov bodo prilagojene zahtevam Dellovih uporabnikov.

“Kombinacija Lexmarkove vrhunske tehnologije in Dellove prisotnosti na globalnem trgu je zmagovita kombinacija za obe podjetji, predvsem pa za uporabnike,” je povedal izvršni direktor Lexmarka Paul J. Curlander. Dodal je še, da sodelovanje s svetovno korporacijo, kakršna je Dell, še povečuje Lexmarkovo prisotnost na že obstoječih in novih trgih, kjer lahko uporabnikom nudijo večje število tiskalniških rešitev.”

“Lexmark je že od leta 2002 naš zanesljiv dobavitelj tiskalniške tehnologije, zato nas razširitev sodelovanja veseli, saj to pomeni, da bo Dell svojim strankam nudil še dodatno vrednost,” je povedal podpredsednik družbe Dell Tim Peters in nadaljeval: “Razširjeno sodelovanje z Lexmarkom bo omogočilo dvig blagovne znamke Dell na področju tiskalniških rešitev, saj bomo tiskalnike ponujali tako domačim uporabnikom kot podjetjem.”


Prijavi napako v članku