Računalništvo, telefonija
06.09.2011 14:22
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Letos že milijon obiskov

Spletni portal poslovni.saop.si predstavlja s 197.564 obiskovalci enega najbolj priljubljenih spletnih poslovnih medijev. Število obiskovalcev se je v letošnjih prvih osmih mesecih povečalo za 294 odstotkov glede na leto 2010.
poslovni.saop.si je eden najbolj priljubljenih spletnih poslovnih medijev v Sloveniji
poslovni.saop.si je eden najbolj priljubljenih spletnih poslovnih medijev v Sloveniji

Podjetje SAOP, vodilni proizvajalec poslovnih programov za podjetja in javne ustanove, je na spletnem poslovnem portalu poslovni.saop.si, letos do 31. avgusta doseglo 1.100.000 ogledov strani.

Spletni portal poslovni.saop.si je podjetje SAOP ponudilo konec leta 2009 širši poslovni javnosti, z namenom izobraževanja, posredovanja dobrih praks poslovanja ter obveščanja o spremembah in novostih v davčni, gospodarski in zaposlitveni zakonodaji.

Obiskovalci portala imajo ob tem na voljo še poslovne novice ter vsebine s področja življenjskega sloga, vključno s forumom in blogom. Registrirani obiskovalci portala, ki jih je več kot tisoč, pa imajo na voljo še nekatere druge informacije in možnost naročanja na e-novice.

Obisk portala poslovni.saop.si se je v zadnjem letu skokovito povečal in se z 446.115 obiskov konec leta 2010 povzpel na 1.100.926 konec avgusta 2011. Glede na isto obdobje lani so se ogledi povečali kar za 472 odstotkov. Še bolj je poskočilo povprečno število ogledanih strani, ki je znašalo povprečno 4.529 ogledov dnevno, v primerjavi s 1.222 v letu 2010.

SAOP prek spletnega portala poslovni.saop.si oblikuje edinstven poslovni ekostistem, saj svoje poslovne in izobraževalne storitve nadgrajuje z zmožnostjo mreženja in podporo izmenjavi znanja.

»Prenos znanja in dobrih praks je eno od poslanstev podjetja SAOP. Zavedamo se, da lahko z dodatnimi storitvami, kot je poslovni.saop.si, ob kakovostnih produktih kot sta ERP infomacijski sistem iCenter in spletni računovodski program miniMAX prispevamo k izboljšanju konkurenčnosti in poslovne uspešnosti slovenskih podjetij,« je povedal Sandi Boršo, direktor prodaje in marketinga v podjetju SAOP.

Spletni portal poslovni.saop.si je stičišče iskalcev in ponudnikov znanja, pri čemer s širino in poglobljenostjo vsebin predstavlja pomemben vir poslovnih informacij tako za širšo poslovno javnost kot tudi za zaposlene, ki delujejo na področju poslovodenja, financ, računovodstva in kadrov.

Portal deluje tudi kot tržnica, ki podjetnikom omogoča iskanje izvajalcev računovodskih storitev, ponudnikom pa ponuja možnost cenejšega pridobivanja novih strank.

»Zaposlene in menedžerje vse bolj zanimajo poslovne informacije, ki jim lahko pomagajo pri vsakodnevnih odločitvah, pogosteje se samo-izobražujejo in pri tem iščejo uporabne informacije iz različnih spletnih virov,« je povedala Silvana Kavčič, glavna urednica portala poslovni.saop.si. »Na našem portalu jim ob poslovnih in strokovnih informacij ponujamo tudi druge vsebine, na primer s področja življenjskega sloga ter prostočasnih dejavnosti.«

Kakovostne in ažurne vsebine na spletnem portalu poslovni.saop.si zagotavlja 27 avtorjev, portal pa je z namenom takojšnje izmenjave informacij neposredno povezan tudi z drugimi spletnimi viri kot so DURS, MMC gospodarske novice, ARSO, pri čemer so na voljo tudi podatki iz Uradnega lista.

Na tedenske poslovne e-novice se je mogoče brezplačno prijaviti tukaj.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAOP d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SAOP d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

SAOP - Računalniški programi  za računovodstvo, knjigovodstvo, izdajanje računov, potni nalogi, trgovina, računovodski servis, obrtnik

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAOP d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku