Igre
03.03.2013 11:57

Deli z drugimi:

Share

Vsi proti vsem v spletni različici legendarne igre Bomberman

Skupina zanesenjakov računalniške igre Bomberman je priljubljeno igro prenesla na svetovni splet. Pri spletni igri Bombermine se dejansko borimo proti tisočim uporabnikom iz celega sveta, ki nas poskušajo na 100 in 1 način uničiti.
Spletna računalniška igra Bombermine vas bo zlahka prevzela!
Spletna računalniška igra Bombermine vas bo zlahka prevzela!

Bomberman je klasična igra, ki s svojo preprostostjo in zanimivostjo navdušuje že vrsto let. Pri igri je potrebno le voditi svojega Bombermana na način, da uničimo nasprotnika in pri tem seveda paziti, da si sami sebi ne nastavimo bombo. Tu moramo kakopak paziti tudi na nasprotnika, ki nam prav tako poskuša nastaviti bombo oziroma zvabiti v smrtonosno past.

Zaradi velikega povpraševanja po legendarni igri Bomberman se je skupina zanesenjakov odločila, da jo v nekoliko predelani različici »pripelje« na svetovni splet. V spletni različici, imenovani Bombermine, se namreč v eni igri borimo proti tisočim uporabnikom iz celega sveta, ki nas poskušajo na 100 in 1 način pretentati oziroma uničiti ter s tem pridobiti mesta na lestvici najboljših igralcev igre Bombermine.

Spletna igra Bombermine se nahaja na spletnem naslovu http://goo.gl/RxyhP. Za igranje novosti zadošča, da vpišemo psevdonim, izberemo enega izmed ponujenih strežnikov (v Evropi, ZDA ali Japonski), pritisnemo na tipko »Play« in nato še preslednico. Navodila za igranje nadvse zanimive spletne igre Bombermine pa so na voljo na naslovu http://goo.gl/f6iI4. Pa uspešno igranje vam želimo!


Prijavi napako v članku