Telefoni
01.03.2018 07:55
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

LEAGOO Power 5: Telefon z avtonomijo brez primere!

Tehnologija »Real Power Solution« dejansko pripomore k daljši avtonomiji telefona!
Tehnologija »Real Power Solution« dejansko pripomore k daljši avtonomiji telefona!

Ste naveličani polniti vaš pametni mobilni telefon vsako noč? Kratka avtonomija delovanja je dejansko stalno prisotna težava lastnikov sodobnih pametnih mobilnih telefonov. Pogosto je avtonomija delovanja celo krajša od enega dneva, kar še posebej drži v primeru, da telefon uporabljamo pogosteje. Zaradi tega se vse več proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov poslužuje lažnega oglaševanja dolge avtonomije delovanja, za ta namen pa zgolj nalepijo oznako s številkami.

Pri vodilnem azijskem podjetju LEAGOO pa so našli način, kako podaljšati avtonomijo delovanja pametnega mobilnega telefona in to brez potrebe, da bi za to žrtvovali ličnost ohišja. Njihov novi sistem »Real Power Solution« namreč poskrbi za to, da optimizira porabo električne energije pametnega mobilnega telefona kot na primer svetilnost zaslona, operacijski sistem, povezovanje in podobno. Zato ne preseneča, da je avtonomija delovanja telefonov LEAGOO s tem sistemom daljša.

Podjetje LEAGOO je na nedavnem mednarodnem sejmu mobilne telefonije MWC 2018 predstavilo telefon Power 5, ki je opremljen z baterijo zmogljivosti 7.000 miliamper ur in tehnologijo »Real Power Solution«. To pomeni, da bomo novost lahko brez polnjenja uporabljali tudi več dni zapored. Novost je opremljena še s 6-palčnim zaslonom, procesorjem MediaTek Helio P23, sistemski pomnilnik kapacitete šest gigabajtov in vgrajeni pomnilnik kapacitete 64 gigabajtov z možnostjo razširitvijo.

Če niste imeli možnosti obiskati sejma MWC 2018 in si ogledati telefona LEAGOO Power 5, si lahko več preberete na spletni povezavi http://www.leagoo.com/leagoo-2018-mwc-activity/. Najlepše pri tem pa je, ga lahko tudi osvojite nov telefon LEAGOO na njihovi Facebook strani: https://www.facebook.com/leagoocom/.


Prijavi napako v članku