Življenjski slog
11.04.2023 16:42

Deli z drugimi:

Share

Laserski gravirni stroj AtomStack S10 Pro za manj kot 350 €

Po udomačitvi laserske tehnologije v obliki dostopnih laserskih strojev za graviranje lahko vsak povprečen uporabnik izdela kar nekaj raznolikih in unikatnih izdelkov. Laserski gravirni stroj Atomstack S10 Pro ponuja še več, saj poleg graviranja omogoča tudi rezanje. Na spletu smo na TEJ POVEZAVI zasledili akcijsko ponudbo ravno za omenjeni laserski stroj za graviranje in rezanje. Cena? 348,48 €.

Glavne značilnosti

Laserski gravirni stroj je izdelan iz anodizirane aluminijeve zlitine, ki naredi stroj bolj trpežen, obenem pa mu izboljša natančnost graviranja in rezanja. Celotno konstrukcijo naj bi po besedah proizvajalca bilo moč sestaviti v 20 minutah.

Ultra fino lasersko fokusno območje je zmanjšano na 0,08*0,06 mm. Laser visoke gostote lahko zlahka reže 20 mm svetli les, 15 mm debel akril, gravira pa lahko tudi neposredno na nerjaveče jeklo, kovino, keramiko in steklo. Hitrost graviranja in rezanja je 40 % višja od običajnega modela.

Pred začetkom graviranja vam ni potrebno prilagajati fokusa. Območje žariščne točke novega laserja je le 1/3 površine točke drugih podobnih laserjev. Nov laser hkrati združuje natančno graviranje in visoko energijsko rezanje.

Moč laserja s fiksnim fokusom je stabilnejša od laserja s povečavo.

Na osi X in Y so natančne merilne črte za hitrejšo merjenje dolžine. Velika delovna površina 410 x 400 bo dovolj za različne potrebe graviranja in zahteve uporabnika. Naprava je združljiva z različno programsko opremo za graviranje: LaserGRBL (za osnovne uporabnike), LightBurn (ponuja več naprednih orodij). Podpira tudi Windows in Mac pametne naprave.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Spletni prodajalec vam laserski stroj dostavi iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več