Življenjski slog
15.06.2021 13:03
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Lahek kot pero, močan kot bik

Xiaomi Mijia premore neverjetno sesalno moč. Hkrati pa iz vašega doma odstrani nadležne pršice in bakterije s pomočjo vgrajenega HEPA filtra.
Xiaomi Mijia premore neverjetno sesalno moč. Hkrati pa iz vašega doma odstrani nadležne pršice in bakterije s pomočjo vgrajenega HEPA filtra.

Kaj je najpomembnejše pri ročnem sesalniku? Nekateri bi rekli moč, nekateri preprosta uporaba, spet drugi imajo raje kompaktno zasnovo za lažje shranjevanje. Težko je reči, kdo ima bolj prav, a zagotovo se strinjate, da je težko najti vse te lastnosti v enem sesalniku. To je držalo vse do prihoda ročnega sesalnika Xiaomi Mijia, ki v enem združuje moč in priročnost. Spletni prodajalec TomTop pa je dodal še piko na i in poskrbel za akcijsko ponudbo na TEJ POVEZAVI, kjer vas čaka vrhunski Xiaomi sesalnik po ugodni ceni 49,49 evrov.

Kljub nizki ceni Xiaomi Mijia ročni sesalnik premore neverjetno sesalno moč. V zameno za kabelsko napajanje lahko z 600 vatnim motorjem brez težav neprestano čistite z močjo 16 kilo paskalov. Prav tako vam ne bo potrebno vsakih nekaj minut čistite posode za odpadke, saj se v kompaktnem ogrodju skriva presenetljivo velika posoda kapacitete 600 mililitrov. Samo čiščenje je enostavno, hitro in predvsem neboleče po zaslugi ergonomskega ročaja. Tanka vrtljiva talna krtača z lahkoto poskrbi za vsestransko čiščenje, tudi nadležni robovi in skriti kotički niso kos inovativnemu sesalniku.

V Xiaomi sesalniku se skrivajo trije filtri. Eden izmed njih je HEPA filter, ki lahko filtrira do 99 % delcev. Po besedah proizvajalca je filtriranje tako natančno, da očisti tudi majhne delce do 0,3 mikrometrov. Dodatna prednost filtrov je njihova tekstura, ki omogoča enostavno čiščenje z vodo, kar pomeni, da je njihovo vzdrževanje zelo preprosto.

Kot ste opazili, je Xiaomi sesalnik kompakten, kar pomeni lažje shranjevanje. V podjetju so hrambo še dodatno olajšali s stenskim stojalom, ki ga lahko namestite prav v vsak prostor. Poleg tega boste v paketu dobili kup dodatkov za enostavnejše čiščenje, med njimi tudi talna vakuumska ščetka z odprtino 240 milimetrov. Ročaj sesalnika lahko odstranite in napravo spremenite v manjši sesalnik za čiščenje občutljivih ali težko dostopnih površin.

Xiaomi je pripravil sesalnik, ki bo postal nepogrešljiv gospodinjski pomočnik. Spremenite večurne muke čiščenja v hitro in zabavno pustolovščino. Skočite na TO POVEZAVO in skupaj s spletnim prodajalcem TomTop zaključite nakup leta. Naj vas ne skrbita čas ali stroški dostave, saj vam sesalnik pošljejo iz evropskega skladišča z brezplačno poštnino in brez dodatnih dajatev.

Vas zanima več iz te teme?
Xiaomi Xiaomi Mijia Xiaomi sesalnik

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več
Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več