Digitalizacija
Tiskalniki in skenerji
Poslovne rešitve
21.07.2022 18:12

Deli z drugimi:

Share

Kyocera je predstavila rešitev za tiskanje v oblaku

Kyocera Document Solutions je 15. julija 2022 objavila izid Kyocera Cloud Print and Scan rešitve, ki uporabnikom omogoča tiskanje in skeniranje z uporabo storitev v oblaku. Rešitev prispeva k razvoju hibridnega delovnega okolja, saj ponuja prilagodljivost tiskanja in skeniranja z več lokacij, hkrati pa nadzira skupne stroške tiskanja prek centralnega upravljanja.

Leta 2020 so bile številne organizacije prisiljene sprejeti nove načine dela, saj je imela pandemija koronavirusa nepredstavljiv vpliv na delovna okolja. Po podatkih Mednarodne organizacije dela*1 je do konca prve polovice leta približno 93 odstotkov svetovnih delavcev živelo v državah, ki so zaprle tradicionalna delovna mesta v pisarnah in zaposlene poslale na delo od doma. Raziskave Gartnerja napovedujejo, da bo vsaj 48 odstotkov zaposlenih po pandemiji še naprej v določenem obsegu delalo na daljavo *2.

Glede na to, da postajajo pisarne vse bolj decentralizirane, obstaja vse večja potreba po tiskalniški infrastrukturi, ki podpira zaposlene pri upravljanju z dokumenti z različnih lokacij. Kyocera Cloud Print and Scan je optimalna rešitev za organizacije, ki se prilagajajo novemu delovnemu okolju in želijo povečati produktivnost, saj ponuja številne prednosti:

  • tiskanje in skeniranje je omogočeno z več lokacij,
  • centralno upravljanje stroškov tiskanja znotraj organizacije s sledenjem obsega tiskanja in določanjem omejitev,
  • zagotovljena je varnost tiskanja/skeniranja z avtentikacijo uporabnika, nadzorom dostopa in šifriranjem podatkov,
  • omogočeno je tiskanje iz ali skeniranje v shrambo v oblaku tretjih oseb, kot so Google Drive, OneDrive in Box.

»Verjamemo, da tiskanje in skeniranje v oblaku odpira organizacijam nove možnosti za učinkovito upravljanje podatkov in dokumentov v dobi novega načina dela. Naša nova rešitev temelji na Kyocerini misiji za podporo uporabnikom, da svoje informacije spremenijo v znanje, ki ga nato uporabijo za še produktivnejše delo,« je povedal Keisuke Koyama, generalni direktor oddelka za korporativni marketing pri Kyocera Document Solutions Inc.

Ker se spremembe na delovnih mestih še naprej dogajajo hitro, podjetje ostaja zavezano ponudbi rešitev, ki povečujejo poslovno produktivnost.

Več najdete na https://www.xenon-forte.si/

*1 Vir: International Labour Organization, ILO Monitor: COVID-19 and the world
of work. 5th edition, 23 September 2020

*2 Vir: Gartner, 9 Future of Work Trends Post-COVID-19, 8 July 2020

*Vsa imena podjetij in imena izdelkov, omenjena v tem sporočilu za javnost, so blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke omenjenih podjetij.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Kyocera tiskalniki Xenon forte oblak

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več