Telefoni
31.10.2013 09:35
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kupci vrnili kar tretjino pametnih ročnih ur Samsung Galaxy Gear!

Spletna stran Geek.com je objavila vest, da je pametno ročno uro Samsung Galaxy Gear le nekaj dni po nakupu vrnilo kar 30 odstotkov uporabnikov širom sveta. Glavni razlog nezadovoljstva uporabnikov naj bi bil povezan z omejeno možnostjo njene uporabe pri vsakodnevnih opravilih.
Pametno ročno uro Samsung Galaxy Gear naj bi le nekaj dni po nakupu vrnilo kar 30 odstotkov uporabnikov širom sveta.
Pametno ročno uro Samsung Galaxy Gear naj bi le nekaj dni po nakupu vrnilo kar 30 odstotkov uporabnikov širom sveta.

Podjetje Samsung je v začetku septembra na konferenci IFA 2013 razkrilo svojo prvo pametno ročno uro Galaxy Gear, ki je opremljena s kakovostnim, 1,63-palčnim (4,14-centimetrskim), na dotik občutljivim zaslonom Super AMOLED. Uporabniki so bili nad novostjo sprva nadvse navdušeni, saj razpolaga z 800-megaherčnim procesorjem, sistemskim pomnilnikom kapacitete kar treh gigabajtov in digitalnim fotoaparatom ločljivosti 1,9 milijona točk, ki lahko zajema izjemne videoposnetke formata 720p. Poleg tega ura v povezavi s pametnim mobilnim telefonom zagotavlja še dostop do spleta, opravljanje telefonskih pogovorov, pošiljanje elektronske pošte in kratkih sporočil SMS, shranjevanje podatkov in predvajanje večpredstavnostnih vsebin.

Kot vse kaže, je prve kupce pametne ročne ure Samsung Galaxy Gear začetno navdušenje hitro minilo, saj je spletna stran Geek.com objavila vest, da je novost le nekaj dni po nakupu vrnilo kar 30 odstotkov uporabnikov. Samo v ZDA so kupci v okviru trgovske verige Best Buy skupaj vrnili kar 33 odstotkov tovrstnih naprav. Glavni razlog za nezadovoljstvo uporabnikov s pametno ročno uro Samsung Galaxy Gear naj bi bil povezan z omejeno možnostjo njene uporabe pri vsakodnevnih opravilih. Zato ne preseneča nedavna poteza podjetja Samsung, da podporo za pametno ročno uro razširi še na pametne mobilnike Galaxy Note 2, Galaxy S3, Galaxy S4 in Galaxy S4 Active Galaxy, pri čemer je predhodno potrebno opraviti nadgradnjo na Android 4.3.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku