Računalništvo, telefonija
Tiskalniki in skenerji
Nas in strežniki
15.02.2024 07:41
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Konica Minolta napoveduje nove DFE vmesnike/strežnike, ki temeljijo na Fiery FS600 Pro programski opremi

Konica Minolta Business Solutions Europe in Fiery, LLC, največji neodvisni ponudnik digitalnih tiskarskih vmesnikov/strežnikov (DFE - Digital Front End), sta v okviru stalnega in dolgoročnega partnerstva izdala pet novih Fiery® digitalnih tiskarskih vmesnikov.

Novi DFE vmesniki temeljijo na najnovejši Fiery platformi, Fiery FS600 Pro, in so prilagojeni za doseganje največje produktivnosti za širok nabor Konica Minolta produkcijskih tiskarskih strojev, prihranek časa in povečanje dobičkonosnosti.

Fiery FS600 Pro je najbolj inovativen in uporabniku prijazen Fiery DFE vmesnik, ki zagotavlja neprimerljivo zmogljivost, vrhunske barve in inteligentno avtomatizacijo za digitalni tisk. Vseh pet novih Fiery DFE vmesnikov, ki so natančno prilagojeni Konica Minolta tiskarskim strojem, Konica Minolta strankam omogočajo poenostavitev in avtomatizacijo priprave, barvnega upravljanja in obdelave ter hkrati zagotavljajo nemoten tisk z največjo zmogljivostjo. Prilagojeni so tako, da zagotavljajo najboljši možni izkoristek tiskarskega stroja.

Mednje spadajo:

  • Fiery IC-319 in IC-318 v3 DFE, ki poganjajo barvne digitalne produkcijske tiskarske stroje Konica Minolta AccurioPress C14000e/C12000e.
  • Fiery IC-319 in IC-318L v3 DFE, ki poganjajo barvne digitalne produkcijske tiskarske stroje Konica Minolta AccurioPress C7100/C7090.
  • Fiery IC-317 in IC-419 v3 DFE, ki poganjajo barvne digitalne produkcijske tiskarske stroje Konica Minolta AccurioPress C4080/C4070 in AccurioPrint C4065.

Nove možnosti Fiery DFE s Konica Minolta digitalnimi produkcijskimi tiskarskimi stroji vključujejo:

  • Uporabniku prijazno avtomatizacijo upravljanja barv. Nove, za uporabo preproste funkcije avtomatizacije in obdelave barv zagotavljajo vrhunsko natančnost in kakovost barv, hkrati pa do 50 % skrajšujejo čas, potreben za upravljanje in profiliranje.
  • Racionalizirana nastavitev, pošiljanje in načrtovanje opravil brez napak. Uporabniki lahko sedaj brez težav pošljejo opravila v Fiery JobFlow™ neposredno iz aplikacije Fiery Command WorkStation, kar poenostavlja delovni postopek priprave za tisk in zmanjšuje število ročnih posegov v opravila.
  • Pametna obdelava datotek. Strežniki Fiery IC-319, IC-318 in IC-318L so standardno opremljeni z Intelligent HyperRIP tehnologijo, inovacijo, ki spreminja pravila igre in omogoča ponudnikom tiska, da lažje izpolnjujejo kratke roke obdelave pri večjih količinah naklad.
  • Varnost in skladnost na ravni podjetja. DFE vmesniki vključujejo izboljšave za varnost in skladnost, ki so zasnovane tako, da izpolnjujejo najvišje predpise podjetij in industrije za varnost podatkov, šifriranje, tiskanje v oblaku in standarde čiščenja (brisanja).

Ponudba novih DFE vmesnikov našim strankam je del naše strategije, s katero želimo strankam pomagati pri iskanju novih možnosti tiska. Ponudniki tiskarskih storitev, ki želijo povečati učinkovitost, bodo cenili kombinacijo naših izjemnih tiskarskih strojev z novimi Fiery strežniki, saj bodo prepoznali potencial, ki jim omogoča, da kar najbolje izkoristijo svoje naložbe. Stranke bodo imele koristi od Fiery delovnega toka, ki dodatno avtomatizira pripravo opravil in pomaga operaterjem, da prvič in vsakič pripravijo barvno natančno opravilo.

Nenad Okorn Novak
Višji samostojni svetovalec za produkcijski in industrijski tisk, Konica Minolta Slovenija

John Henze, podpredsednik za prodajo in trženje v podjetju Fiery, je dejal: ” Ponudniki tiskarskih storitev vse bolj iščejo rešitve, ki jim bodo pomagale avtomatizirati delovne procese zaradi naraščajočih operativnih stroškov, pomanjkanja delovne sile in manjših marž. Z novimi Fiery DFE vmesniki imajo stranke družbe Konica Minolta na voljo orodja za avtomatizacijo priprave za tisk, izdelave in upravljanja barv v enostopenjske delovne tokove, kar olajša prevzemanje novih tiskarskih opravil in rast podjetja tudi z manj izkušenim osebjem, hkrati pa še vedno zagotavlja najvišjo kakovost.”

Za več informacij o Fiery Driven tisku z uporabo vodilnih DFE rešitev za digitalno barvno produkcijo obiščite tudi www.fiery.com.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Konica Minolta tiskalniki Konica Minolta

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več