Računalništvo, telefonija
30.01.2008 13:53
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Konferenca – Neprekinjeno poslovanje 2008

V četrtek, 31.1.2008, se bo v City hotelu v Ljubljani zgodila tradicionalna Konferenca – Neprekinjeno poslovanje – eden izmed večjih dogodkov, ki jih v letu 2008 organizira podjetje Palsit d.o.o.

S prevzemom predsedovanja EU Slovenija vse bolj postaja enakopravna članica v družini evropskih držav. Z znanjem, ki nam ga bodo na konferenci podali priznani tuji in domači predavatelji, bomo pripomogli k večji prepoznavnosti in enakopravnosti Slovenije tudi na področju načrtovanja uspešnega poslovanja in prepoznavnosti slovenskih podjetij v svetu.
Med drugimi bodo na konferenci svoja znanja in izkušnje o rešitvah glede tveganj predstavili Mark Oaten, član liberalnih demokratov parlamenta v Winchesterju, Michael Proteus iz podjetja AON in Sean Dickinson, Paretoway consulting. Med domačimi predavatelji in udeleženci okrogle mize pa se bodo v dveh vzporednih sekcijah predstavili sami izkušeni poznavalci in upravljavci varnostnih tveganj in neprekinjenega poslovanja. Glavni sponzorji tokratne tradicionalne Konference neprekinjeno poslovanje so Pošta Slovenije, podjetje Astec d.o.o. in podjetje BSi.

Na konferenco so vljudno vabljeni vsi, ki si želijo pridobiti nova znanja o kontinuiranem poslovanju.


Prijavi napako v članku