Telefoni
21.04.2012 11:08

Deli z drugimi:

Share

Konec skrivalnic: Samsung Galaxy S3 le razkrit

Verjamete, da gre tu za pristen mobilnik Samsung Galaxy S3?
Verjamete, da gre tu za pristen mobilnik Samsung Galaxy S3?

O pametnem mobilnem telefonu Samsung Galaxy S3 je bilo napisanega že veliko, vendar je doslej šlo zgolj za spletne govorice. Tokrat pa naj bi šlo povsem zares. Vietnamska spletna stran Tinhte namreč trdi, da je v roke prejela prodajno različico težko pričakovanega supermobinika Android. Tu gre za mobilnik s tovarniško oznako GT-I9300, ki ga bo Samsung javnosti prvič predstavil 3. maja v Londonu.

Vietnamska spletna stran Tinhte je razkrila, da mobilnik Samsung Galaxy S3 za prikazovanje slik uporablja 4,6-palčni (11,7-centimetrski) zaslon ločljivosti 720 x 1.184 točk. To dejansko pomeni 320 slikovnih pik na palec. Za tekoče poganjanje mobilnega operacijskega sistema Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich in nameščene programske opreme skrbi štirijedrni procesor frekvence 1,4 gigaherca. Preostala strojna oprema obsega gigabajt sistemskega pomnilnika, digitalni fotoaparat ločljivosti osem milijonov točk in vgrajen pomnilnik s 16-gigabajti prostora. Slednjega lahko po potrebi razširimo s pomočjo pomnilniških kartic microSD.

Dolgo avtonomijo delovanja zagotavlja 2.050 mAh baterija. Samsung Galaxy S3 je opremljen še z brezstično tehnologijo NFC in kakovostnim ohišjem, odpornim na padce in udarce. Videoposnetek supermobinika Android si lahko ogledate na spletnem naslovu http://goo.gl/bc3IF. Upajmo, da tu ne gre za novo »potegavščino«, saj je prikazani mobilni telefon všečen in bi lahko zlahka postal najbolj priljubljen mobilnik na modrem planu.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku