Življenjski slog
15.03.2023 13:46

Deli z drugimi:

Share

Komplet z električnim izvijačem za 23 € ali laserski merilnik razdalje za 37 €

Tokrat smo na spletu našli dva zelo zanimiva produkta za obstoječe in nadobudne domače mojstre. Prvi izdelek je komplet, v katerem dobite priročen električni izvijač in spremnih nastavkov za opravljanje različnih nalog. Drugi izdelek je pa laserski merilnik razdalje za hitrejše, bolj natančno in poenostavljeno merjenje različnih površin.

36-v-1 komplet z električnim izvijačem: glavne značilnosti

Celoten komplet se nahaja v priročni škatli, ki jo lahko pospravite v žep delovne jakne. Vsi nastavki, izvijač in dodatki so varno shranjeni, zato so skrbi o padcih in poškodbah odveč. Električni izvijač premore do 200 vrtljajev na minuto in navora med 0,25 in 0,35 Nm. Polni se preko vgrajenega USB-C priključka. Čas polnjenja je do približno 70 minut. Ko bo izvijač napolnjen, se bo LED statusna lučka obarvala zeleno. Čas uporabe z enim polnjenjem je do 1 ure.

Izvijač tehta 230g, kar pomeni, da teža ne bi smela predstavljati težav pri uporabi. Električni izvijač in spremne dodatke lahko uporabljate za popravilo ali nadgradnjo številnih pametnih naprav. Lotite se lahko telefonov, dronov, tablic, fotoaparatov, igralnih konzol in še več. Pri delu si lahko pomagate z LED lučkami, ki so vgrajene v konico izvijača.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Cena? 23,48 € s promocijsko kodo HK36IN1. Poštnina je brezplačna, dostava pa iz kitajskega skladišča.

Laserski merilnik razdalje King’sdun: glavne značilnosti

Kot že rečeno, drugi akcijski izdelek je laserski merilnik razdalje. Dobite ga v kompaktnem ohišju s spremnim zaslonom, ki bo prikazoval vse podatke. Ko ga ne potrebujete, ga lahko enostavno pospravite v žep. Laserski merilnik lahko uporabite za različne meritve, od enostavnih merjenj razdalje do volumetričnih meritev.

Na zaslonu se vam bodo prikazovali podatki o načinu meritve, stanju baterije, zadnji merilni podatki in trenutni merilni podatki. Čas merjenja je samo 0,2 sekunde. Merilnik lahko uspešno in natančno meri do 60 metrov. Natančen je od 0,002 milimetra natančno. S polno napolnjeno baterijo boste lahko opravili 8000 meritev.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Cena? 37,4 € s promocijsko kodo HKKD60. Poštnina je brezplačna, dostava pa iz kitajskega skladišča.


Za vse izdelke, povezane z elektroniko, v spletni trgovini HEKKA nudijo brezplačno dostavo. Poleg tega lahko pri nakupu elektronike v vrednosti nad 26 € uporabite kodo HEKKASI10 in prihranite 10 €.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888