Življenjski slog
15.03.2023 13:46

Deli z drugimi:

Share

Komplet z električnim izvijačem za 23 € ali laserski merilnik razdalje za 37 €

Tokrat smo na spletu našli dva zelo zanimiva produkta za obstoječe in nadobudne domače mojstre. Prvi izdelek je komplet, v katerem dobite priročen električni izvijač in spremnih nastavkov za opravljanje različnih nalog. Drugi izdelek je pa laserski merilnik razdalje za hitrejše, bolj natančno in poenostavljeno merjenje različnih površin.

36-v-1 komplet z električnim izvijačem: glavne značilnosti

Celoten komplet se nahaja v priročni škatli, ki jo lahko pospravite v žep delovne jakne. Vsi nastavki, izvijač in dodatki so varno shranjeni, zato so skrbi o padcih in poškodbah odveč. Električni izvijač premore do 200 vrtljajev na minuto in navora med 0,25 in 0,35 Nm. Polni se preko vgrajenega USB-C priključka. Čas polnjenja je do približno 70 minut. Ko bo izvijač napolnjen, se bo LED statusna lučka obarvala zeleno. Čas uporabe z enim polnjenjem je do 1 ure.

Izvijač tehta 230g, kar pomeni, da teža ne bi smela predstavljati težav pri uporabi. Električni izvijač in spremne dodatke lahko uporabljate za popravilo ali nadgradnjo številnih pametnih naprav. Lotite se lahko telefonov, dronov, tablic, fotoaparatov, igralnih konzol in še več. Pri delu si lahko pomagate z LED lučkami, ki so vgrajene v konico izvijača.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Cena? 23,48 € s promocijsko kodo HK36IN1. Poštnina je brezplačna, dostava pa iz kitajskega skladišča.

Laserski merilnik razdalje King’sdun: glavne značilnosti

Kot že rečeno, drugi akcijski izdelek je laserski merilnik razdalje. Dobite ga v kompaktnem ohišju s spremnim zaslonom, ki bo prikazoval vse podatke. Ko ga ne potrebujete, ga lahko enostavno pospravite v žep. Laserski merilnik lahko uporabite za različne meritve, od enostavnih merjenj razdalje do volumetričnih meritev.

Na zaslonu se vam bodo prikazovali podatki o načinu meritve, stanju baterije, zadnji merilni podatki in trenutni merilni podatki. Čas merjenja je samo 0,2 sekunde. Merilnik lahko uspešno in natančno meri do 60 metrov. Natančen je od 0,002 milimetra natančno. S polno napolnjeno baterijo boste lahko opravili 8000 meritev.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Cena? 37,4 € s promocijsko kodo HKKD60. Poštnina je brezplačna, dostava pa iz kitajskega skladišča.


Za vse izdelke, povezane z elektroniko, v spletni trgovini HEKKA nudijo brezplačno dostavo. Poleg tega lahko pri nakupu elektronike v vrednosti nad 26 € uporabite kodo HEKKASI10 in prihranite 10 €.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,