Fotoaparati in kamere
14.05.2021 06:15

Deli z drugimi:

Share

Kompaktni Polaroid Go že na voljo v Evropi

Kompaktni Polaroid Go je v Evropi vrednoten na 119,99 evrov.
Kompaktni Polaroid Go je v Evropi vrednoten na 119,99 evrov.

Pred kratkim smo poročali o tem, da je podjetje Polaroid ponudilo v prodajo izjemno zanimivi fotoaparat Polaroid Go, ki je očaral mnoge. Ta je namreč opremljen s hitrim tiskalnikom, kakovostno lečo, ki zagotavlja kakovostne “close-up” fotografije, vgrajeno bliskavico, USB polnjenjem, nadvse zmogljivo baterijo in časovnikom.

Zanimivi fotoaparat Polaroid Go pa je nedavno prispel tudi na evropski trg. Novost na srečo ni pretirano draga, saj je njena maloprodajna cena postavljena na 119,99 evrov. Tudi lističi, na katere se fotografija natisne so relativno poceni vsaj glede na to, da gre za nišni izdelek. Za nakup 16 lističev (dveh paketov po osem) je namreč treba odšteti 19,99 evrov.

Fotoaparat Polaroid Go pa bomo lahko brez težav prenašali naokrog. Ta namreč meri zgolj 10,4 x 8,4 x 6,1 centimetrov. Kljub omenjenim dimenzijam je novost opremljena z baterijo kapacitete 750 miliamper ur in lahko shrani do 15 instant fotografskih lističev. Ti merijo 66.6 x 53.9 milimetrov, medtem ko fotografija meri 47 x 46 milimetrov.

Za razvoj celotne fotografije od začetka do konca pa je potrebnih od 10 do 15 minut, kar ni malo, ampak je vredno počakati. Te so namreč všečne na pogled, poleg tega pa so odporne na vremenske pojave in obstojne. Kompaktni instant fotoaparat Polaroid Go je na voljo v zgolj beli barvi, a verjamemo, da to ne bo ovira za nakup sicer nadvse zanimive naprave.


Prijavi napako v članku