Varnost
14.06.2022 14:11
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kibernetski napadi so dejstvo

Število kibernetskih napadov se je povečalo kar za 300%, od tega je več kot 50% usmerjenih v mala in srednja podjetja.
Foto: Crayon
Foto: Crayon

Varnostne grožnje so dejstvo v poslovnem svetu, ki ga ni mogoče prezreti. Ne glede na to, ali uporabljate storitve v oblaku, lokalne strežnike ali hibridno IT infrastrukturo. Podjetja potrebujejo agilno varnostno strategijo za obrambo pred naraščajočimi kibernetskimi napadi.

Število kibernetskih napadov je zraslo za 300%

Izsiljevalski akterji jih izvajajo kjerkoli, kadarkoli in komurkoli. Lahko napadejo tudi vas!

Ne glede na to, ali uporabljate oblačna, lokalna ali hibridna IT sredstva, ali ste v postopku selitve v oblak, vaše podjetje potrebuje celovito varnostno strategijo. Del te strategije mora biti spremljanje novih tehnologij za učinkovit boj proti novonastalim grožnjam.

Učinkovita varnost zahteva strokovnjake

Tradicionalna in zastarela metode v mnogih podjetjih temelji na zaprtem pristopu. Gre za različne varnostne izdelke za različne vidike poslovanja. Celoten postopek prepoznavanja, odkrivanja, zaščite in odzivanja lahko vključuje številne varnostne rešitve. Da vse te rešitve delujejo skupaj, je lahko zelo zapleteno, zamudno in drago. Zato takšen pristop za podjetja ni več varen.

Kibernetska varnost v oblaku

Varnostne rešitve iz preteklosti so zastarele in neučinkovite. Zato je potrebno agilno in neprestano posodabljanje varnostnih rešitev. Kar so veliki ponudniki programske opreme, kot sta Microsoft in AWS, naredili v smislu varnosti v oblaku, je resnično velik napredek

Pred leti so bila mnoga podjetja skeptična glede digitalizacije in migracije v oblak. Danes pa je dokazano, da s prehodom v oblak, znatno izboljšate varnost podjetja.

Crayon vam lahko pomaga

Današnja kibernetska varnost postaja zelo zapletena. Mnoga podjetja nimajo na voljo znanj in časa, da bi jo sama učinkovito upravljala. Crayonova celovita storitev vam bo pomagala učinkoviteje spremljati, odkrivati, izboljšati in se hitreje odzivati na varnostna tveganja.

V Crayonu imamo na voljo strokovnjake, ki vas vodijo skozi proces migracije v oblak in vam pomagajo pri upravljanju kibernetske varnosti v oblaku.

Če želite učinkovito celovito zaščito identitet, aplikacij, podatkov, naprav in infrastrukture, vam z veseljem pomagamo z Crayonovo ekipo specializiranih strokovnjakov za IT varnost. Lahko nam pišete na info.si@crayon.com ali izpolnite obrazec na spletni strani.

Želim izboljšati kibernetsko varnost >

Vir: Homeland Security Secretary Alejandro Mayorkas, 06 May 2021 ABC report


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
informacijska varnost kibernetska varnost

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Crayon
Za več informacij so vam na voljo pri Crayon
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Crayon? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več

NARVIS d.o.o.

Cesta XIV. divizije 5, 2000 Maribor, Tel: 02 620 35 90
Potrebujete kakovostne IT storitve, računalniško podporo in poslovne IT rešitve na ključ? Podjetje Narvis d.o.o. z najsodobnejšimi znanji zagotavlja kakovostno delovanje IT opreme ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več