Računalništvo, telefonija
11.08.2010 12:06
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

KEF: Eleganca zvoka

KEF 203/02
KEF 203/02

Britanski proizvajalec zvočnikov KEF je trgu predstavil nov model zvočnikov v prestižni seriji Reference 203/2. Reference 203/2 je sistem samostojno stoječih zvočnikov, ki v višino merita dober meter, kljub temu pa sta manjša od sorodnikov serije. Par 6,5 inčnih wooferjev zmore pokriti frekvenčno območje tudi pod srednjo mejo 300 Hz. Elegantna oblika, ki jo poudarja leseno ohišje izdelano iz bukovega lesa, je dostopna v različnih naravnih odtenkih. Pri KEF-u vedo kako zadovoljiti in razvajati svoje stranke. Zvočniki so zapakirani v elegantno varnem zavetju. Model 203/2 omogoča tudi regulacijo »donenja basov«, ki jo uravnavamo kar z gumbom na zadnji strani zvočnikov.

V vsakem pogledu KEF-ova legendarna zvočna tehnologija predstavlja moč, ki povezuje modele serije Reference med seboj. Kljub vizualni podobnosti z ostalimi modeli iz omenjene serije, je 203/2 izboljšan.

Zvočniki 203/2 omogočajo izvrsten zvočni doživljaj, ne glede na to, kje v prostoru se nahajamo. Namenjeni so vsem, ki si želijo popolne sprostitve ob visoko kvalitetnem zvoku glasbe in tudi tistim, ki bolj uživajo ob »pravem« zvoku filmov. 203/2 so popolna združitev velikosti in zmogljivosti.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TIFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TIFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TIFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku