Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
16.04.2024 15:00

Deli z drugimi:

Share

Katere kriptovalute imajo možnost 100x rasti v letu 2024

Ne glede na to, ali iščete podcenjene dragulje, najboljše prihajajoče predprodaje, prvonagrajence, pionirje kriptovalut ali velikane v zgodnji fazi, ta seznam ponuja nekaj za vsakogar.

Spodaj si lahko ogledate najboljše kriptovalute, ki imajo možnost 100x rasti v letu 2024.

1. Dogverse – Prvi večverižni memecoin, ki simbolizira bistvo svobode in raziskovanja v kripto svetu

Dogeverse je večverižni memecoin, ki “preskakuje verige”. Vzpostavlja kozmično pripoved, ki jo spremlja edinstvena prednost.

Spoznajte Cosmo, verižno skakajočega psa. “Cosmo se je rodil iz kozmičnega prahu razpadajoče zvezde in ni običajen pes. S svojo prirojeno sposobnostjo skakanja med različnimi verigami simbolizira bistvo svobode in raziskovanja v kripto verziji.”

Ta potovanja, ki poudarjajo prisotnost osamljenega popotnika z občutkom svobode, so bila zasnovana tako, da v skupnosti meme kovancev sprožijo pozitiven čustveni odziv. Vendar pa ta zgodba poudarja tudi, kaj Dogeverse pravzaprav je.

Gre za žeton ERC-20, ki je bil sicer razvit na vrhu verige blokov Ethereum, vendar je pozneje s pomočjo Wormhole in Portal Bridge dobil možnost krmarjenja po petih drugih verigah.

Obiščite predprodajo Dogeverse

2. Slothana – Najnovejši memecoin, ki deluje na verigi blokov Solana 

Slothana (SLOTH) je najnovejši meme kovanec na Solani, ki je trenutno na voljo le v predprodaji.

Čeprav ekipa, ki stoji za projektom, ni znana, kar je pri meme kovancih običajno, se pojavljajo govorice, da je Slothana povezana z drugim uspešnim meme kovancem, Smogom (SMOG).

Trenutno ni informacij o tokenomiki ali dodelitvi Slothane. Sodeč po drugih meme kovancih (zlasti Smogu) bo verjetno na voljo na stotine milijonov, če ne celo milijarde žetonov skupaj brez mehanizmov za izgorevanje.

Slothana si prizadeva ustvariti veliko in angažirano skupnost, saj njeno stran X že nekaj dni po zagonu spremlja na tisoče uporabnikov. S podporo kovanca Smog, ki ima v času pisanja članka na strani X skoraj 50 tisoč sledilcev, Slothana hitro dobiva zagon.

Obiščite predprodajo Slothana

3. 99Bitcoins – Najbolj priljubljena izobraževalna platforma, ki nudi funkcijo učenja za zaslužek

99Bitcoins je domiselna izobraževalna platforma, ki s svojim pionirskim sistemom nagrajevanja Learn-to-Earn revolucionarno spreminja učenje. Platforma je znana po svojih vrhunskih izobraževalnih virih, prilagojenih novincem na področju kriptovalut. 

Čeprav je od začetka predprodaje 99BTC minilo le nekaj dni, je ta že zbrala več kot 300 tisoč dolarjev sredstev. Glede na njeno začetno fazo in omejeno razširjanje informacij je zdaj primeren trenutek za sodelovanje pred morebitnim naraščanjem cen. Zgodnja udeležba vlagateljem omogoča, da izkoristijo potencialne dobičke, še preden pride do uradne uvrstitve na borzo.

Bistvo projekta se ujema z 99Bitcoinsovimi dolgoletnimi prispevki na trgu. Vendar pa lahko tokrat udeleženci zaslužijo kriptovaluto in hkrati obogatijo svoje znanje. Z vključevanjem v izobraževalni program in sodelovanjem v skupnosti lahko vlagatelji pridobijo 99BTC dolarjev. Ta zaslužek lahko pozneje uporabijo za dostop do premijskih vsebin, naročanje partnerskih ponudb in sodelovanje v trgovalnih dejavnostih na verigi blokov.

Obiščite predprodajo 99Bitcoins

4. Sponge V2 – Spuži Kvadratnik v obliki memecoina s 40 % letnim donosom

Sponge V2 je trenutno eden od najbolj zanimivih memecoinov, zlasti za tiste, ki jih navdušujejo najboljši meme kovanci z uporabnostjo in njihov potencial rasti.

Ključna značilnost projekta Sponge V2 je njegov inovativni model Stake-to-Bridge. Ta mehanizem omogoča nemoten prehod s Sponge V1 na V2, pri čemer lahko imetniki žetonov V1 zastavijo svoje žetone in prejmejo enakovredno število žetonov V2.

SPONGEV2

Sponge V2 ponuja tudi igro P2E z imenom Sponge Racer, ki se razlikuje od prejšnje različice. Ta igra dodaja žetonu plast uporabnosti in interaktivnosti ter igralcem omogoča, da Sponge V2 uporabljajo za igranje iger in zaslužijo dodatne žetone.

Obiščite predprodajo Sponge V2

5. Bitcoin Minetrix – Zaslužite visoke letne donose in kredite za rudarjenje v oblaku

Eden najbolj zanimivih kriptoprojektov je Bitcoin Minetrix ($BTCMTX), ki je naš naslednji izbor za najboljšo kriptovaluto s potencialno 100x rastjo. Ta kripto platforma združuje dokaz o delu in dokaz o deležu – ponuja edinstven postopek pridobivanja kriptožetonov z vložkom.

Bitcoin Minetrix presale

Bitcoin Minetrix je prva platforma za decentralizacijo rudarjenja v oblaku. Bitcoin Minetrix s ponudbo rudarskih kreditov ERC-20 v oblaku zagotavlja preglednost in varnost uporabnikovih sredstev. Žetone je mogoče zaslužiti z nakupom in vložitvijo $BTCMTX – izvornega žetona. Ti žetoni se zastavijo na pametni pogodbi, ki jo poganja Ethereum, v ekosistemu Bitcoin Minetrix.

Obiščite predprodajo Bitcoin Minetrix

6. Dogecoin20 – Posodobljena različica DOGE s 400 % letnim donosom

Dogecoin20 (DOGE20) je eden od najbolj zanimivih kripto projektov, saj ponuja visok APY za stave v višini več kot 400 % in želi ponoviti uspeh prvotnega Dogecoina. Za razliko od žetona Dogecoin, s katerim se trguje s tržno kapitalizacijo več kot 21 milijard dolarjev, je žeton Dogecoin20 še vedno v povojih, saj ga lahko kupite le v predprodaji za 0,000158 dolarja za kos.

dogecoin20 presale site

V manj kot tednu dni od začetka prodaje je bilo v predprodaji zbranih že skoraj 2 milijona dolarjev, kar kaže na impresivno zanimanje vlagateljev. Za nakup žetona povežite svojo denarnico MetaMask s spletnim mestom za predprodajo in nakup opravite z ETH, USDT ali kartico.

Obiščite predprodajo Dogecoin20

Zakaj se odločiti za naložbo v kriptovalute?

Industrija kriptovalut je v razcvetu, saj številni vlagatelji iščejo najboljše kriptovalute, v katere bi lahko investirali pred naslednjo sezono altcoinov. Trenutno ima kriptovalute približno 4,2 % svetovnega prebivalstva. Vendar ima kriptovaluta zaradi hitrega sprejemanja s strani maloprodajnih in institucionalnih uporabnikov impresivne dolgoročne obete.

V nekaj več kot desetletju je ustvarila na desetine inovacij, ki spreminjajo pravila igre, od katerih si številne začenjajo utirati pot v naše vsakdanje življenje – na primer digitalna plačila in igre na veriženju blokov.

Iskanje najbolj inovativnih kriptovalut za nakup zahteva veliko raziskav in analiz, vendar je lahko izjemno koristen proces. S tem v mislih smo prečesali plodno zemljo kriptovalut in poiskali naslednje velike kriptovalute, v katere lahko investirate že danes.


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več