Računalništvo, telefonija
11.06.2008 12:24

Deli z drugimi:

Share

Kamenko Kesar je novi izvršni direktor oglaševalske skupine Mayer Group

Vodstvo oglaševalske skupine Mayer Group, v sklop katere sodijo agencije Mayer McCann, Ad Company in Media Magna, se z junijem razširja z novim članom. Kamenko Kesar prevzema naloge izvršnega direktorja in operativnega vodenja agencije, medtem ko se bo Marko Majer, lastnik in direktor agencije Mayer McCann, posvetil strateškemu razvoju skupine, Patricia Majer Bajt pa ostaja pri svojih nalogah finančne direktorice skupine.

Kamenko Kesar, direktor in lastnik podjetja Adrema, agencije za relacijski marketing in celovito organizacijo dogodkov, prinaša v skupino Mayer Group dolgoletne izkušnje in znanje s področja strateškega marketinga, oglaševanja in odnosov z javnostmi tako na strani naročnika kot agencije. Pred ustanovitvijo lastne agencije je osem let skrbel za marketing in odnose z javnostmi v podjetju Microsoft Slovenija, pred tem je vodil tržno komuniciranje v podjetju Si.mobil. Ob vstopu v skupino Mayer Group bo s seboj pripeljal tudi svojo specializirano agencijo Adrema, ki jo je ustanovil pred slabim letom dni, a je v tem času že postala prepoznavana na področju organizacije in izvedbe zahtevnih strokovnih dogodkov, kot je med drugim Microsoftova NT Konferenca. Adrema se bo tako strateško povezala s skupino Mayer Group, ki s tem postaja ena od vodilnih skupin za integrirane komunikacije v Sloveniji.

“Adrema skupini Mayer Group prinaša svežino na področju organizacije dogodkov in večletne marketinško-poslovne izkušnje, medtem ko Mayer Group s svojim znanjem, kreativnostjo in širino delovanja ponuja kadrovsko okrepitev na Adreminih projektih. Sinergijski učinki povezovanja bodo vidni že do konca letošnjega leta”, je mnenja Kesar. ” Z okrepitvijo bomo dodali pomembne koščke v mozaik naših znanj in izkušenj. Vesel sem, da s Kamenkovim prihodom ojačamo vodstveno ekipo in da se bom sam lahko odslej bolj poglobljeno ukvarjal z razvojem skupine, ” je dejal Marko Majer.

Kljub temu, da boste agenciji združeni pod isto streho, in sicer v prostorih agencije Mayer McCann na Dunajski 163 v Ljubljani, ostajata ločeni pravni entiteti.


Prijavi napako v članku