Računalništvo, telefonija
14.11.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

Kakovostni tonerji in kartuše po dostopni ceni – izdelani v Švici

.. Brez kartuš in tonerjev je tudi tiskalnik neuporabna naprava. Po eni strani jih nujno potrebujemo, po drugi pa nas lahko tudi veliko stanejo. A ni nujno ..
Kakovostni tonerji in kartuše po dostopni ceni - izdelani v Švici
Kakovostni tonerji in kartuše po dostopni ceni - izdelani v Švici

Tonerji in kartuše so hočeš nočeš strošek, na katerega moramo pri nakupu tiskalnika računati – pa naj gre za domačo ali poslovno rabo. Tonerje uporabljamo pri laserskih tiskalnikih, kartuše pri brizgalnih.

Morda je kdo, ki kartuš in tonerjev nikoli ni kupoval, presenečen nad ceno, ki jo mora zanje plačati, a temu se ne moremo izogniti. Lahko pa namesto originalnih kartuš in tonerjev kupimo neoriginalne in pri tem prihranimo. Vendar moramo biti pri tem pazljivi. Neoriginalne kartuše in tonerji se lahko med seboj zelo razlikujejo in lahko pomenijo razliko med kakovostnim tiskom ter takšnim, ki si imena tisk ne zasluži.

V papirnici Biro casa boste našli le najboljše – kartuše in tonerje znamke Peach, za katere sami pravijo celo, da je kakovost tiska pri nekaterih tiskalnikih boljša od originalnih. Ob tem je dobro vedeti, da je cena tovrstnih izdelkov tudi do 60 odstotkov nižja od cene originalov.

Izdelano v Švici

Če vas do zdaj vse to še ni prepričalo, vas bo prepričalo dejstvo, da so črnila, ki jih uporablja Peach, izdelana v Švici in ne kršijo nobenih patentnih zakonov – tako v Evropski uniji kot v Sloveniji. Njihovi produkti tako niso narejeni na Kitajskem, kot je običajno za ostale proizvajalce kompatibilnih črnil. Podjetje je tudi »TOP-Seller« s črnili in tonerji na območju Evropske unije, črnila pa so tovarniško napolnjena. Vse, kar je zamenljivo brez kršenja patentnih zakonov zamenjajo z novimi deli, napolnijo, testirajo ter na novo originalno zapakirajo za distribucijo.

V papirnici Biro casa pravijo, da boste lahko s kartušami Peach natisnili tudi do 200 odstotkov več kot z drugimi črnili na tržišču.

Brez težav z vračilom izdelka

Lahko se vam zgodi, da toner ali kartušo kupite prek spleta, ko jo dobite pa ugotovite, da ste se nekje ušteli. Kaj zdaj? Boste izdelek vrnili brez težav? Se boste zato morali s trgovcem prerekati? Pri izdelkih znamke Peach teh pomislekov in težav ne boste imeli. Peach ima namreč politiko vračanja brez vprašanj, v primeru vračila artikla prejmete dobropis ali pa ga enostavno zamenjate za enak izdelek, če tako želite.

Peach poleg tonerjev in črnil ponuja tudi druge izdelke za domačo in profesionalno rabo, kot so uničevalci dokumentov, giljotine, aparati za spiralno in toplotno vezavo, aparati za laminiranje, kalkulatorji, pripadajoči potrošni material in podobno. V Evropski uniji je tudi eden izmed vodilnih pri prodaji foto papirja. Če torej iščete cenejše rešitve za vaše stranke v ponudbi črnil, tonerjev, foto papirja…, so tu Peach izdelki, ki po dostopni ceni ponujajo visoko kakovost.

Papirnica Biro casa tudi sicer nudi široko paleto pisarniškega materiala, pisarniških potrebščin, črnil, tonerjev, šolskih izdelkov, pisal, igrač, pripomočkov za arhiviranje in še bi lahko naštevali. Dolgoletne izkušnje in zadovoljne stranke pričajo o tem, da se v papirnici Biro casa dobi ves potreben pisarniški material ter široko ponudbo izdelkov za pisarno in dom. So zastopnik in distributer omenjene blagovne znamke Peach.

Pri nakupu tonerjev in kartuš Peach vam v Biro casi do konca letošnjega leta priznajo 15-odstotni popust, tako da boste v domači blagajni ali proračunu podjetja lahko prihranili še nekoliko več.

Več najdete na povezavi birocasa.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več
Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več