Triki in nasveti
11.04.2011 13:07

Deli z drugimi:

Share

Kako zamenjati privzeti brskalnik na mobilniku iPhone?

S programom Browser Changer bomo veliko privarčevali predvsem na času!
S programom Browser Changer bomo veliko privarčevali predvsem na času!

Spletni brskalnik Safari mnogim uporabnikom pametnih mobilnih telefonov iPhone ni pisan na kožo. Čeprav zanj najdemo že bogato paleto mobilnih spletnih brskalnikov, kot so Atomic, iCab Mobile, Perfect Browser in Opera Mini, Apple privzeto ne daje možnosti, da bi za privzeti brskalnik izbrali kaj drugega kot mobilni Safari. To lahko storimo le s pomočjo namenske programske opreme Browser Changer.

Program Browser Changer je na voljo na spletnem portalu Cydia (http://goo.gl/Mlonn). Uporabno programsko opremo lahko namestijo le tisti uporabniki mobilnikov iPhone, ki imajo možnost nameščanja s strani Appla neavtoriziranih aplikacij (t. i. jailbreak). Z uporabo programa Browser Changer lahko v trenutku izberemo naš privzeti brskalnik. To storimo kar v meniju za običajno nastavitev programske opreme.

Program Browser Changer nam daje še možnost, da spletni storitvi YouTube in Google Maps poganjamo neposredno v priljubljenem spletnem brskalniku in ne kot samostojni aplikaciji. S programom Browser Changer bomo dejansko veliko privarčevali predvsem na dragocenem času, saj nam ne bo več potrebno kopirati povezav do spletnih strani v mobilnem spletnem brskalniku Safari in jih nato prilepljati v želen brskalnik.


Prijavi napako v članku