Programska in razvojna orodja
07.04.2020 12:35
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako uspešno voditi trgovino, gostinski lokal ali storitveno dejavnost na daljavo?

Se sprašujete, kako uspešno voditi podjetje na daljavo in hkrati prihraniti čas in denar, ne da bi bili fizično prisotni na lokaciji vaših trgovin, gostinskega lokala ali storitvene dejavnosti?
OPTIPOS je sodobna programska rešitev, ki vam bo olajšala poslovanje.
OPTIPOS je sodobna programska rešitev, ki vam bo olajšala poslovanje.

Pri tem vam je lahko v veliko pomoč kakovosten POS sistem v oblaku, ki vam lahko pomaga do bolj učinkovitega in uspešnega poslovanja od koderkoli, saj vam zagotavlja kakovostne podatke, ki vam omogočajo spremljanje poslovanja in sprejemanje dobrih odločitev. Zato izbire nikar ne prepustite naključju.

Visoka varnost podatkov

Nekateri so mnenja, da so podatki bolj zavarovani, če se nahajajo na trdem disku pri njih samih, vendar je resnica ravno nasprotna. Podatki, ki so shranjeni na lastnem računalniku ali serverju so manj zaščiteni, saj se lahko pokvari računalnik, lahko pride do poplave, vdora hackerjev, … Seveda lahko podatke zaščitimo s protivirusnimi programi in požarnim zidom, vendar znajo hackerji tudi to zaščito zaobiti.

V primeru storitev v oblaku so serverji, na katerih se nahajajo podatki, precej bolj zaščiteni pred naravnimi nesrečami in krajami, saj so zaščiteni dodatno s posebnimi programi, ki jih ves čas nadgrajujejo, poleg tega pa se redno delajo varnostne kopije podatkov, tako da so vaši podatki v tem primeru precej bolj varni.

OPTIPOS programska oprema v oblaku – dostop do podatkov kadarkoli in kjerkoli

S pomočjo OPTIPOS programa, do katerega lahko dostopate tudi v oblaku, lahko spremljate dogajanje v trgovini, gostinskem lokalu ali lokalu za storitveno dejavnost od koderkoli in tako lahko hitreje sprejmete potrebne odločitve, hkrati pa prihranite pri denarju in času.

OPTIPOS je sodobna programska rešitev za maloprodajo, ki smo jo razvili z namenom, da vam olajša poslovanje. Je rezultat dolgoletnih bogatih izkušenj in je v največji možni meri prilagojena uporabniku in potrebam davčne blagajne. Rešitev je primerna za TRGOVINE, STORITVE IN GOSTINSTVO, vključno z daljinskim natakarskim naročanjem. Primerna je za preprosto blagajniško poslovanje, hkrati pa smo razvili tudi verzijo za večje zahtevnejše sisteme.

Program OPTIPOS je enostaven za uporabo in uporabniku prijazen, a kljub temu vključuje vse funkcije, potrebne za vse vrste prodaje. Odlikuje ga zanesljivost in odzivnost in ga je možno uporabljati na vseh vrstah naprav: računalnikih, prenosnih tablicah in pametnih telefonih. Multi platforma ponuja namestitev programa na Windows, Linux in Android sisteme.

Za nasvet pri izbiri najboljše rešitve za vas smo vam z veseljem na voljo strokovnjaki blagajne.com na telefonski številki 02 460 44 00 ali e-naslovu info@blagajne.com

BREZPLAČNA DEMO VERZIJA

Preizkusite brezplačno DEMO verzijo OPTIPOS programa in preverite, kaj vse vam omogoča. Prenesite demo verzijo programa. 

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem OPTIMA SOLUTIONS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri OPTIMA SOLUTIONS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

OPTIMA SOLUTIONS d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OPTIMA SOLUTIONS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Endava

, ,
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več