Facebook
02.07.2014 14:27
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako prihranite 900 € za Facebook marketing?

Raziskave kažejo, da podjetja več kot 85 % odstotkov denarja, namenjenega Facebook oglaševanju, vržejo skozi okno. Ne glede na vložen denar, jim Facebook ne omogoča, da bi dosegli več kot 15 % svojih oboževalcev. Ste tudi vi med tistimi, ki plačujete Facebook oglase, rezultatov pa ni? Ali pa vas drago stanejo razvijalci nagradnih iger, s katerimi poskušate zabavati svoje oboževalce?
Kako prihranite 900 € za Facebook marketing?
Kako prihranite 900 € za Facebook marketing?

Želite izvedeti več o učinkoviti rabi Facebooka za poslovne namene? Bralci Računalniških novic se lahko pridružite brezplačnemu iMadeapp seminarju 5 korakov: od oboževalcev do kupcev, ki bo potekal 15. julija 2014, med 9. in 13. uro, v Poslovni Hiši Unija na Brezovici pri Ljubljani.

Na brezplačni delavnici boste dobili odgovore na vprašanja, kot so:

  • Kako pridobiti veliko oboževalcev in njihove kontaktne podatke z viralnimi Facebook aplikacijami?
  • Kako predstaviti svojo ponudbo na Facebooku z zavihki, s predstavitvijo izdelkov in storitev, foto in video galerijami?
  • Kako uporabljati profi e-poštni direktni marketing in enostavno oblikovati e-pošto v html-ju ter uporabljati sistem za masovno pošiljanje e-pošte za takojšnje prodajne akcije?
  • Kako s svojo Facebook stranjo neposredno prodajati s Facebook trgovino?

Število mest je omejeno, zato se brezplačno prijavite preko spodnjega obrazca. Vsi udeleženci seminarja prejmejo 900 € vredno darilo za Facebook marketing.

Po prijavi preko spodnjega obrazca boste prejeli potrditveno e-sporočilo z natančnimi navodili, kje bo predavanje in kako se najbolje pripraviti, da boste lahko takoj po izobraževanju začeli upravljati FB strani, graditi bazo oboževalcev in povečevati prodajo.

P.s.: Ne vidite obrazca za prijavo? Izklopite mobilni pogled ali obiščite spletno stran preko računalnika.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RDEČA ORANŽA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku