Telefoni
Telefonija
19.01.2023 12:11
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako najbolje preživeti prosti čas v zimskih mesecih

Zima je letni čas, ko nam zaradi kratkih dni in turobnega vremena velikokrat pade razpoloženje in včasih preprosto ne vemo, kaj bi delali.
Foto: HONOR
Foto: HONOR

A v resnici je zabavnih dejavnosti veliko, mi pa vam ponujamo nekaj predlogov:

Zimske radosti za vse

Smučanje in zimski športi so priljubljena dejavnost, a tudi če ne smučate, so zimski izleti v naravi prav čarobni, lahko si zastavite malce daljšo, pohodniško turo ali pa se le sprehodite na svežem zraku. Že samo enodnevni izlet na bližnji hrib je lahko odlična priložnost za uživanje v naravi in ​​druženje s prijatelji in družino. Ne pozabite na sončna očala, udobne čevlje in polno baterijo v  telefonu HONOR 70, ki vam bo s svojo kapaciteto 44.800 miliamper ur zadostovala tudi za najdaljšo pohodniško pot.

Turistične znamenitosti izven sezone

Začetek leta je odlična priložnost, da obiščete znane turistične znamenitosti in se izognete poplavi turistov. Prav manjše število turističnih aranžmajev po praznikih je glavna prednost potovanj v tem obdobju. Cene so ugodnejše, na najbolj obiskanih turističnih točkah pa lahko uživate v miru in brez gneče.

Vzemite s seboj pametni telefon HONOR 70 in posnemite odlične in originalne fotografije z znane lokacije. Ne glede na to, ali fotografirate bližnje posnetke narave ali delate kakovostne selfije, pri tem vam bo pomagal HONOR 70 z dvojno glavno kamero in obdelavo fotografij z umetno inteligenco ter sprednjo kamero za delanje selfijev, ločljivosti 32 milijonov pik.

Obiščite muzej ali razstavo

Slabo vreme je idealno, da za konec tedna ostanete doma in na toplem. Marsikdo ga izkoristi tudi za obisk nakupovalnih centrov, mi pa vam svetujemo, da si raje oglejte razstavo ali obiščete muzej, za kar ob lepem vremenu zmanjka časa. Je priložnost, da se česa naučimo in združimo prijetno s koristnim.

Po muzeju si privoščite še obisk kakšne nove restavracije ali kavarne in vaš dan bo izpolnjen. Ko pridete domov, bo vaš pametni telefon HONOR 70 hitro pripravljen na dodatne aktivnosti, saj bo s polnilcem SuperCharge z močjo 66 W telefon v samo 20 minutah napolnjen do 60 % kapacitete baterije.

Zimsko obdobje ne sme biti dolgočasno in depresivno. Aktivnosti je veliko, in za katero koli možnost se boste odločili, pa naj bo to ekskurzija, potovanje, obisk muzeja in restavracije ali kaj drugega, ne boste zgrešili. Želimo vam zabaven preostanek zime.

Za več informacij obiščite spletno trgovino HONOR na www.hihonor.com/si/


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
HONOR telefoni Honor 70


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667