Računalništvo, telefonija
30.03.2020 09:39
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kaj lahko pričakujemo od pametne ure Apple Watch?

Pametna ročna ura Apple Watch Series 6 naj bi prinesla kar nekaj novosti!
Pametna ročna ura Apple Watch Series 6 naj bi prinesla kar nekaj novosti!

Pametna ročna ura Apple Watch je po menju številnih poznavalcev izdelana tako, da skuša zadovoljiti uporabnika na vseh možnih ravneh. Gledano iz splošnega vidika ji to tudi uspeva, še posebej, če govorimo o trenutni generaciji pametnih ročnih ur Apple Watch Series 5. Ta je namreč moderna, omogoča prilagajanje posamezniku in je opremljena z vsemi najnovejšimi pametnimi lastnostmi, ki si jih lahko želimo. Kljub temu pa pametna ročna ura lahko doseže zgolj toliko, kolikor ji dopuščata sama oblika, dodatki in zmogljivost strojne opreme.

Ker pametna ročna ura Apple Watch Series 5 že nekoliko zaostaja za konkurenco, bodo pri računalniškem gigantu kmalu ponudili v prodajo njeno dostojno naslednico. Tu seveda govorimo o pametni ročni uri Watch Series 6, o kateri so se tokrat razpisali pri izraelskem spletnem portalu The Verifier. Ti naj bi iz zanesljivih virov pridobili informacijo, da naj bi novost končno dobila kar nekaj funkcij, ki že dolgo obstajajo na pametnih ročnih urah Android. Ena od njih je sposobnost spremljanja kakovosti spanja, druga pa bo neprestano beleženje deleža oziroma nasičenosti kisika v krvi. Tu se omenja celo prisotnost napredne tehnologije Touch ID in funkcijo EKG.

Pametna ročna ura Apple Watch Series 6 naj bi omogočala tudi neposredno deljenje vsebin z drugimi uporabniki, na voljo pa naj bi bila celo funkcija starševskega nadzora. Ta bo staršem omogočala lažje nadziranje uporabe pametne ure s strani svojih otrok, in sicer preko namenske aplikacije za pametni mobilni telefon iPhone. Več o pametni ročni uri Apple Watch Series in zmožnostih mobilnega operacijskega sistema watchOS 7, bo po vsej verjetnosti razkrito šele v drugi polovici letošnjega leta.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

ADMIRAL DYNAMICS d.o.o.

PTC Diamant, Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 810 91 92

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več