Računalništvo, telefonija
14.06.2014 23:31
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kaj si stranke mislijo o vas?

Ni pomembno, kaj si vi mislite o vašem poslovanju, pomembno je, kaj si mislijo vaše stranke. Sistem www.opispy.com vam omogoča hitro, učinkovito in poceni merjenje javnega mnenja – o vas.
Kaj si stranke mislijo o vas?
Kaj si stranke mislijo o vas?

Če vemo, da so priporočila zadovoljnih strank najmočnejše marketinško orodje, ki se lahko hitro prelevi v samodejen prodajni stroj, potem tudi vemo, da mora biti zadovoljna stranka cilj vsake prodaje, pa naj se sliši še tako ameriško. Kako to izmeriti? Včasih je bilo takšno orodje knjiga pritožb in pohval, čeprav, roko na srce, smo po njej vsi posegli le z negativnimi nameni, ko nas je kaj zelo zmotilo. Drug, malo naprednejši, a še vedno analogen, je sistem anketnih skrinjic, ki morda malo preveč spominja na volitve. Veliko podjetij se odloči za uporabo spletnih vprašalnikov, a rezultati niso spodbudni – anketo rešimo, če dobimo kaj v zameno, ne? Po drugi strani si stranke ne vzamejo potrebnega časa, da bi namensko obiskale spletno stran in izpolnile vprašalnik. S takšnimi rezultati merjenja zadovoljstva strank si torej ne moremo prav dosti pomagati, saj jih ali ni ali pa niso relevantni. Najlažji način bi bil, da bi vas prijazna gospodična takoj po opravljeni storitvi vprašala: »Ali lahko, prosim, ocenite vaše zadovoljstvo od 1 do 5?« Podjetje ZASLON TELECOM, d. o. o., je storilo prav to – anketiranje je dobesedno pripeljalo do vaših vrat.

Opispy: Samodejno preverjanje zadovoljstva strank
Kot smo vajeni, lahko tehnologija le podpre obstoječe delovne procese, lahko pa jih revolucionarno spremeni. Za sistem Opispy zagotovo velja druga trditev. Opispy je sestavljen iz silhuete/stojala, ki ga postavite k izhodu iz vaše trgovine. Vprašanja in odgovore si lahko izberete sami na spletnem portalu www.opispy.com, kjer imate tudi dostop do samodejno pripravljenih poročil.

Anketo lahko v trenutku zamenjate tudi z oglasnim sporočilom in stojalo tako postane priročno promocijsko orodje, ki stranke opozarja na posebne akcije in popuste. Odzivnost strank je v primerjavi z ostalimi načini nekajkrat višja, predvsem pa je pomembno, da se poročila pripravljajo samodejno in tako podjetja ne izgubljajo dragocenega časa z interpretacijo odgovorov.

Motivacija zaposlenih
Poleg samega mnenja strank ima sistem Opispy izredno pozitivne motivacijske učinke na zaposlene, saj vedo, da imajo stranke možnost, da lahko svoje mnenje oddajo neposredno po zaključeni storitvi. Sistem Opispy že uporabljajo v nakupovalnem središču BTC in Vodnem mestu Atlantis, v kratkem pa boste lahko mično gospodično »Opi« srečali tudi v drugih trgovinah.

Dodatno: Štetje obiskovalcev

Klasično stojalo si lahko omislite v treh standardnih izvedbah (na sliki izvedba »Opi«), dve ženski stojali in moška različica, ob večjem naročilu pa je možno naročiti tudi druge različice, denimo medicinsko sestro, kuharja, hotelirja in podobno. Storitev je mogoče nadgraditi še s senzorji za štetje obiskovalcev, ki je prav tako povezana s portalom www.reportlog.in. Z enim izdelkom tako prejmete dve storitvi, s pomočjo katerih lahko vedno in povsod preverite, koliko ljudi je vašo poslovalnico obiskalo in kaj o njej (in vaši storitvi) menijo.

Ne glede na to, ali ste lastnik verige poslovalnic ali pa imate le majhen frizerski salon ali gostilno, mnenje strank je verjetno najpomembnejši podatek za uspešno poslovanje. Nezadovoljne stranke se ne vračajo in ne priporočajo vaše storitve svojim prijateljem, zato je bolje, da težavo odpravite, preden je prepozno.

>> Ne spreglejte: Sodelujte in zadanite OPISPY ZA 1 MESEC << klik

(Oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ZASLON TELECOM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ZASLON TELECOM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ZASLON TELECOM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več

Digital.si, Mojca Petan s.p.

Rašica 31a, 1315 Velike Lašče, Tel: 070 175 175
Spletna prisotnost podjetja ne glede na panogo lahko močno vpliva na uspeh in razvoj. V današnjem času se nekatera podjetja še vedno ne zavedajo, da večina strank pred nakupom ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Koncern Ena upravlja spletno trgovino in-put.com, kjer najdete pester izbor računalniške in digitalne foto opreme. Več