Telefoni
02.03.2021 10:31
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kaj nam bo prinesel novi Surface Duo 2?

Priljubljeni Microsoft Surface Duo naj bi kmalu dočakal njegovega dostojnega naslednika.
Priljubljeni Microsoft Surface Duo naj bi kmalu dočakal njegovega dostojnega naslednika.

Microsoft je v evropskem prostoru pred kratkim pričel s prodajo zanimivega pametnega mobilnega telefona, Surface Duo. Novost za prikaz slik uporablja dva zaslona s 14,2-centimetrsko oziroma 5,6-palčno diagonalo. Zaslona lahko obračamo za do 360 stopinj, kar pomeni, da ga lahko uporabljamo tako v vlogi klasičnega pametnega mobilnega telefona kot tabličnega računalnika ali celo napredne elektronske knjige. Ko je naprava povsem odprta, ima uporabnik na voljo zaslon z 20,6-centimetrsko oziroma 8,1-palčno diagonalo, ločljivostjo 2.700 x 1.800 slikovnih točk in razmerjem stranic 3 proti 2.

Kmalu pa bomo dočakali drugo različico nadvse priljubljenega telefona Microsoft Surface Duo. Novi Microsoft Surface Duo 2 naj bi bil bolje prilagojen zahtevam sodobne družbe: ponujal bo možnost povezovanja v mobilna omrežja 5G in razpolagal z napredno umetno inteligenco za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Novost naj bi bila sprva na voljo za nakup v Tajvanu, nekoliko kasneje pa jo bomo ugledali še na drugih svetovnih trgih, vključno z evropskim.

Drugih podatkov o pametnem mobilnem telefonu Microsoft Surface Duo 2 še ni bilo razkritih. Kljub temu verjamemo, da bodo informacije kmalu zašle na svetovni splet. Novi Microsoft Surface Duo 2 naj bi bil namreč javnosti predstavljen še pred koncem letošnjega leta.


Prijavi napako v članku