Računalništvo, telefonija
03.11.2012 09:33
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kaj imata skupnega Office 365 in jutranja kava?

Kaj imata skupnega Office 365 in jutranja kava?
Kaj imata skupnega Office 365 in jutranja kava?

Office 365 je revolucionarna Microsoft-ova novost v oblaku, ki podjetjem prinaša licenčnost, mobilnost, dostopnost, varnost in vsestransko uporabnost. Preverite za kakšen nabor orodij gre ter kaj imata skupnega Office 365 in jutranja kava.


Office 365 – revolucija v oblaku

POSTANITE LICENČNI – ter si uredite licenčnost vaših Microsoft Office orodij

POSTANITE MOBILNI – ter uporabljajte Office 365 na vašem računalniku, tablici ali telefonu

POSTANITE VARNI – ter se zaščitite pred neželeno pošto in virusi

POSTANITE OPRAVILNI – ter preprosto delegirajte opravila, sestanke, skupno dokumentacijo,…

POSTANITE VARČNI – ter si uredite predvidljiv in zelo ugoden mesečni strošek za ureditev programske opreme

e-pošta, koledarji, opravila, stiki

Nikoli več ne boste v skrbeh glede vaše e-pošte, tudi ko vas ne bo v pisarni. Dostop do profesionalne poslovne e-pošte je omogočen tudi preko oddaljenega računalnika, pametnega telefona, tablice,…

Zagotovite si pregled nad koledarji vaših sodelavcev ter popolnoma enostavno organizirajte sestanek. Z vašimi stiki in opravili boste lahko upravljali od kjerkoli in kadarkoli . Za popolno varnost vam zagotavljamo napredni sistem za zaščito pred virusi in neželeno e-pošto. Nikoli več ne skrbite zaradi izgube podatkov, le ti se lahko v vsakem trenutku povrnejo nazaj

Office orodja

Na voljo vam je nabor Microsoft Office orodij, katere vaši zaposleni že dobro poznajo. Sedaj boste lahko Word, Excel, PowerPoint in OneNote uporabljali tudi prek spleta – računalnika, tablice ali telefona. Za zagotovitev popolne licenčnosti vam je na voljo najemna oblika nabora vseh orodij Office Professional Plus 2010, katerega licenco boste brez dodatnih stroškov namestili na 5 dodatnih naprav. Vaši zaposleni bodo lahko v realnem času sodelovali pri pripravi skupnih dokumentov, ki bodo s pomočjo Office orodij oblikovani profesionalno.

Komunicirajte enostavno in napredno

Popolnoma enostavno vzpostavite sestanek z avdio, video in spletno konferenco z osebami znotraj in zunaj podjetja. Za odlično sodelovanje udeležencev na sestanku so vam na voljo bogate funkcionalnosti orodja Lync, ki vam poleg že uveljavljenega načina komunikacije omogoča tudi skupno rabo namizja, spletne table, predstavitve dokumentov in PowerPoint prezentacij ter vzpostavljanja anket med sodelujočimi.

Imejte podatke vašega podjetja na enem mestu

Postavite intranet podjetja, ki bo vašim zaposlenim omogočil takojšen dostop do skupnih dokumentov podjetja. Postavite portal, prek katerega boste nadzirali in vodili vse reklamacije. Vaši zaposleni bodo lahko v vsakem trenutku izmenjavali informacije in dokumente. Postali boste še bolj produktivno podjetje! SharePoint vam tudi omogoča, da postavite spletno stran, na kateri boste svojim strankam lahko kvalitetno predstavili svoje poslovanje. Naj vaši poslovni partnerji in stranke dobijo občutek, da poslujejo z resnim podjetjem!

Profesionalno svetovanje in podpora

Po izjavi Microsoft Slovenija je skupina stroka.si vodilni ponudnik Office 365 v Sloveniji. Njihovi strokovnjaki, ki so do sedaj implementirali največje število uporabnikov v Sloveniji, so na voljo tudi vam! Opravili vam bodo popolno implementacijo vseh poštnih predalov, orodja Lync, opravili nastavitve telefonov in tablic, vam svetovali glede nadgradenj na višje pakete, obveščali o novostih, skratka poskrbeli, da se boste počutili popolnoma varni!

IN KAJ IMATA SKUPNEGA OFFICE 365 IN JUTRANJA KAVA?

Vabimo vas, da se nam pridružite na jutranji kavi, katero bomo razvili v prijetno druženje in predstavitev novosti na področju informacijskih tehnologij.


Strokovnjaki skupine stroka.si vam bodo predstavili, kako lahko Microsoft-ova revolucionarna novost Office 365 izboljša vaše poslovanje in vam pomaga skozi krizno obdobje, ki trenutno vlada v gospodarstvu.

KDAJ – 14. november 2012 ob 9:30

LOKACIJA – Microsoft Slovenija, Šmartinska cesta 140, Ljubljana – Predavalnica ALFA

KOTIZACIJA – V skupini stroka.si se zavedajo potenciala, ki ga slovenskim podjetjem prinaša Office 365 zato vam podarjajo brezplačno vstopnico, katero si lahko zagotovite tukaj>>

ANGENDA DOGODKA – tukaj>>

Dodatne informacije:

http://dogodek.stroka.si

Info telefon: 02 33 04 820

Elektronska vprašanja: lucija.plansak@stroka.si

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO, ZATO POHITITE S PRIJAVAMI. Prijavite se tukaj>>

Ali ste vedeli, da Office 365 uporablja 15 od 20 največjih globalnih bank?

Office 365 uporablja 15 do 20 največjih globalnih bank, 16 od 20 največjih farmacevtskih podjetij, več kot 40 milijonov uporabnikov v podjetjih, ki vključujejo 500 vladnih ustanov, 13 od 20 največjih globalnih telekomunikacijskih operaterjev in 50% od 500 največjih ameriških podjetij.


Prijavi napako v članku